Поділитись:

У Володимирі депутат від «За майбутнє» втік за кордон і склав мандат

Четвер, 23 травня 2024, 15:45
У Володимирі депутат від «За майбутнє» втік за кордон і склав мандат

Депутат Володимирської міської ради від фракції «За майбутнє» Роман Савчук, який в перші дні повномасштабного вторгнення втік за кордон, склав мандат.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання сесії міськради у четвер, 23 травня.

«Надійшла заява від Романа Савчука припинити його депутатські повноваження», – зазначили під час сесії.

Роман Савчук. Фото з особистої сторінки у фейсбукРоман Савчук. Фото з особистої сторінки у фейсбук

Зауважимо, що вже ексдепутат втік за кордон, коли в Україні вже тривала велика війна. У коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» у міській раді повідомили, що про причини виїзду політик їм не повідомляв.

Ба більше, питання про складання повноважень до цього розглядали двічі, проте рішення так і не знаходило підтримки серед обранців. Але сьогодні, 23 травня, депутати його таки ухвалили.

Згідно з рішенням, його також вивели зі складу постійної комісії з питань торгівлі, послуг, розвитку підприємництва та інвестицій міської ради Володимира. Про складання депутатських повноважень також додатково повідомлять й Володимирську міську територіальну виборчу комісію. Остання на місце Романа Савчука має ввести наступного за виборчим списком депутата.

Нагадаємо: вже пройшов цілий рік, як ексочільник Луцької районної ради, представник політичної партії «За майбутнє» Олександр Омельчук заявив про політичний тиск і втік за кордон. З того часу про нього ні слуху, ні духу. Наші журналісти з'ясовували, де ж зараз перебуває та чим займається голова-втікач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів