Поділитись:

За черги у сервісному центрі МВС під Луцьком «взялись» депутати

Четвер, 23 травня 2024, 12:46
За черги у сервісному центрі МВС під Луцьком «взялись» депутати

Депутати Волинської обласної ради направлять звернення Міністру внутрішніх справ України та начальнику Головного сервісного центру МВС.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання сесії облради у четвер, 23 травня.

«Є проблема у жителів цілої Волинської області зі здачею іспитів у сервісних цетрах МВС. Я зробив запит у сервісний центр МВС і був на особистій зустрічі з керівником. Як виявилось, наша область потрапила в пілотний проєкт. І зараз тільки сервісні центри у Ковелі та Луцьку мають право прийняти дані іспити. Тому через велику кількість людей там утворюються черги. Ми звертаємось, щоб дали дозвіл і в інших сервісних центрах прийняти іспити. Це не є проблемою. Коли було ще МРЕО, були виїзні групи й приймали іспити у віддалених районах», – зазначив депутат ради Ігор Волошенюк.

У тексті звернення зазначають: люди приходять о сьомій ранку і формують «живі черги». О дев'ятій розпочинають роботу відділення сервісного центру. Біля термінала вишиковуються довжелезні черги.

«Ситуація приблизно така, нібито можна записатися онлайн, але талони то є, то немає. Проте на більшість людей з черги очікує розчарування: талончиків на практичні заняття виявляється лише кілька, усіх інших спіткає «прикра невдача». Черги просуваються повільно — в середньому, щоб зареєструвати свій талон та отримати направлення на екзамен, громадяни витрачають 1-1,5 год», – додають у зверненні.

Міністерство внутрішніх справ України, йдеться у документі, має контролювати якість надання послуг громадянам України Головним сервісним центром, зокрема: прозорість закупівель, звітувати перед громадськістю за ефективну діяльність своїх представництв у регіонах.

Тому депутати й просять приділити увагу цьому питанню і забезпечити якісне надання послуг усім жителям Волині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів