Поділитись:

Е-сервіс держреєстрації запрацював ще у п'яти відділах Волині

П'ятниця, 14 квітня 2017, 11:11

Перелік відділів державної реєстрації актів цивільного стану - учасників пілотного проекту щодо подання заяв у сфері державної реєстрації актів цивільного стану через мережу Інтернет на Волині розширили.

Вищезазначений пілотний проект стартував ще у 5 відділах державної реєстрації актів цивільного стану Волинської області, – повідомляє прес-служба Головного територіального управління юстиції у Волинській області.

Відтепер з'явилася можливість подати заяви у сфері державної реєстрації актів цивільного стану через мережу Інтернет до Володимир-Волинського, Ковельського міських та Іваничівського, Рожищенського, Турійського районних відділів державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області.

Скористайтись послугами Веб-порталу "Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану" можна на сайті Міністерства юстиції України (Електронні сервіси).

Крім того, така послуга діє у Луцькому, Нововолинському міських та Ківерцівському, Луцькому районних відділах державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області, про які повідомлялося раніше.

Водночас, вищезазначеним наказом надано повноваження щодо прийняття офіційних документів, що видаються органами юстиції та судами, а також документи, що оформляються нотаріусами України, для проставлення апостиля ще двом відділам: Луцькому міському та Ратнівському районному відділам державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області.

Надрукувати
мітки:
коментарів