Поділитись:

Лучани перетворили міські фонтани на сміттєзвалища (фото)

П'ятниця, 14 квітня 2017, 10:08
Лучани перетворили міські фонтани на сміттєзвалища (фото)

Працівники "Луцькводоканалу" перед запуском в роботу міських фонтанів після зимового періоду проводять чистку, дезінфекцію та косметичний ремонт.

Про це повідомляється на сайті комунального підприємства.

Фонтани, які знаходяться по пр. Волі ("Каскад", "Квітка", фонтан у сквері Алмазова) та на майдані Грушевського, перетворились на стихійні сміттєзвалища. Тож їхнє дно та стіни митимуть за допомагою машини, яка під тиском зчистить увесь накопичений бруд.

Під час проведення відновлювальних робіт працівникам КП "Луцькводоканал" довелося вигрібати купи сміття.

"Надто часто ми нарікаємо на роботу того чи іншого комунального підприємства, проте не звертаємо увагу або ж залишаємось байдужими, коли стаємо свідками нищення комунального майна. На жаль, результатом такої бездіяльності мешканців міста є гори непотребу у місцях відпочинку та розваг", – зазначається на сайті.

Лучани перетворили міські фонтани на сміттєзвалища (фото)Лучани перетворили міські фонтани на сміттєзвалища (фото)Лучани перетворили міські фонтани на сміттєзвалища (фото)Лучани перетворили міські фонтани на сміттєзвалища (фото)Лучани перетворили міські фонтани на сміттєзвалища (фото)Лучани перетворили міські фонтани на сміттєзвалища (фото)Лучани перетворили міські фонтани на сміттєзвалища (фото)Лучани перетворили міські фонтани на сміттєзвалища (фото)Лучани перетворили міські фонтани на сміттєзвалища (фото)Лучани перетворили міські фонтани на сміттєзвалища (фото)Лучани перетворили міські фонтани на сміттєзвалища (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
23 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
10 квітня 2024
09 березня 2024
15 лютого 2024
02 лютого 2024
01 лютого 2024