Поділитись:

Луцька журналістка пройшла 37 км задля 37 FPV-дронів: скільки вдалося зібрати грошей (відео)

Вівторок, 21 травня 2024, 22:26
Луцька журналістка пройшла 37 км задля 37 FPV-дронів: скільки вдалося зібрати грошей (відео)

У свій день народження вирішила пройти 37 кілометрів, аби допомогти армії. Так, журналістка і волонтерка з Луцька Еля Коротинська на своє 37-річчя вирішила подолати піший марафон, аби купити 37 FPV-дронів. Волонтерство і допомога нашим бійцям – невід'ємна і важлива частина життя журналістки.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Каже: саме тому і наважилася на цей сміливий крок, та ще й в такий особливий для себе день.

«Насправді, це не є щось глобальне. Кожного дня, щодня наважуються наші хлопці. Тому, мій вчинок не якийсь є гіпергероїчний», – розповіла Еля Коротинська.

Ціль волинської журналістки – зібрати 555 тисяч 555 гривень. Гроші будуть спрямовані на закупівлю дронів для знищення окупантів.

«Ми розпочали збір ще за тиждень до того, як стартував сам піший марафон до Дня народження. Донати постійно капають. Донатять люди по 10, 20, 50, 100, 200, 500 гривень. Дуже багато таких символічних – 555 гривень. Символічно до 555 тисяч, докласти своїх 555 гривень», – розповіла волонтерка.

Луцька журналістка пройшла 37 км задля 37 FPV-дронів: скільки вдалося зібрати грошей (відео)

Редакція телеканалу «Конкурент TV» також долучилася до збору Елі донатом на такі важливі 37 FPV-дронів.

Еля Коротинська каже: дуже тішиться, що рідні, колеги та просто знайомі підтримали таку її ініціативу.

«Мені більшість сказала, Еля, ну, ти шибанута на всю голову. Ми знали, але, щоб настільки. А потім такі, а ти дівка затєнта. Ти ж, блін, як взялась, то зробиш до кінця все». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марафон луцької журналістки: на старті їй подарували книжки й донат

Поділилася Еля Коротинська відчуттями, які переживала, долаючи таку відстань. Наголошує: була впевнена, що дорога даватиметься набагато важче.

«Сказати, що це важко, не скажу. Я очікувала, що буде мені набагато важче, оскільки в мене є якісь зайві кілограми. Я розумію, що вік вже не 20 років, я розумію, що вже таки певні є травми старі: і кульшовий суглоб, і щиколотка. І плюс в мене внаслідок цих всіх волонтерських гарних поїздок успішних, тонни гуманітарної допомоги, завантажені, вивантажені, не проходять дарма – в мене вилізло ще до того ж три грижі. Попри це насправді досить таки нормально», – додала вона.

Еля Коротинська завершила свій піший марафон на Замковій площі Луцька. На кінцевій зупинці біля Луцького замку кожен мав змогу подякувати Елі Коротинській за її вчинок, який допоможе українським героям ще більш ефективно винищувати ворога. На момент завершення марафону вдалося зібрати 200 тисяч 755 гривень.

Донатити на збір можна на «Банку від monobank» за посиланням. Або ж на номер банки – 5375 4112 1801 8260.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів