Поділитись:

Лучанина судитимуть за продаж особливо небезпечного «скарбу» (фото)

Вівторок, 21 травня 2024, 17:26
Лучанина судитимуть за продаж особливо небезпечного «скарбу» (фото)

18-річного лучанина судитимуть за зберігання з метою продажу особливо небезпечних наркотичних засобів.

Про це повідомила Волинська обласна прокуратура.

За даними слідства, юнак 20 березня 2024 року отримав поштою посилку із PVP, амфетаміном, МДМА, ЛСД, 4-ММС та канабісом. Наркотичні засобив він придбав незаконно. Невдовзі з усім цим «скарбом» його затримали працівники поліції.

«Прокурори Луцької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 18-річним жителем Луцька незаконного придбання та зберігання з метою збуту психотропних речовин, в тому числі особливо небезпечних, у великих та особливо великих розмірах, а також незаконне придбання та зберігання ним з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу», – йдеться у повідомленні.

Обвинувачений перебуває під вартою, подальшу його долю вирішуватиме суд.

Довідково:

Санкцією ч. 3 ст. 307 КК України за незаконне придбання й зберігання з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах, яку й інкримінують юнаку, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років із конфіскацією майна

Лучанина судитимуть за продаж особливо небезпечного «скарбу» (фото)Лучанина судитимуть за продаж особливо небезпечного «скарбу» (фото)Лучанина судитимуть за продаж особливо небезпечного «скарбу» (фото)Лучанина судитимуть за продаж особливо небезпечного «скарбу» (фото) 

Нагадаємо: у Луцьку в 32-річного містянина, який намагався уникнути контакту з ТОРівцями, виявили пакунки з канабісом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів