Поділитись:

Йоргос Лантімос анонсував новий фільм з Еммою Стоун у головній ролі

Середа, 22 травня 2024, 03:59
Йоргос Лантімос анонсував новий фільм з Еммою Стоун у головній ролі

Грецький кінорежисер Йоргос Лантімос анонсував свою нову кінокартину. Головну роль, як і в оскароносній стрічці «Бідолашні створіння», знову зіграє Емма Стоун.

Про це повідомляє Variety, – пише Суспільне. 

Новий проєкт Лантімоса під назвою «Бугонія» – це римейк південнокорейського фантастичного фільму «Врятуй зелену планету!» (Save The Green Planet!, 2003).

У центрі сюжету – двоє прихильників теорій змови, які викрадають генеральну директорку великої компанії, бо переконані, що вона інопланетянка й має намір знищити Землю.

«Я очікую, що Йоргос запалить динамічний хімічний синтез своїм унікальним стилем та новизною оповіді», – прокоментував майбутню стрічку представник корейської компанії CJ ENM Джеррі Кьонгбум Ко, який продюсуватиме стрічку.

Директор дистриб'юторської компанії Focus Features Пітер Куявскі теж відгукнувся про грецького кіномитця:

«Йоргос Лантімос кінематографічний візіонер з особливим стилем, який зачаровує глядачів по всьому світу. Ми дуже раді співпрацювати з ним, Еммою та неймовірними командами Element, Square Peg та CJ ENM, щоб переосмислити цю закручену та похмуро-смішну історію».

Окрім Емми Стоун у головній ролі, в стрічці також зіграє Джессі Племонс. Цей творчий тандем також з'явився разом в останньому фільмі режисера «Види доброти».

Наразі в доробку 50-річного Лантімоса є 11 стрічок: «Фаворитка», «Убивство священного оленя», «Лобстер» та інші. Також від створив чотири театральні постановки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів