Поділитись:

У Луцьку створили додаток, де можна подивитись актуальні графіки відключень світла

Вівторок, 21 травня 2024, 16:19
У Луцьку створили додаток, де можна подивитись актуальні графіки відключень світла

Розробники з Луцька створили додаток «СвітлоЄ», де можна подивитись графіки відключення світла за конкретною адресою.

Про це в соцмережах розповів лучанин Олег Кулакевич.

Наразі додаток охоплює лише Волинську область, згодом планують підключити й Рівненську і рухатись по західній Україні.

У Луцьку створили додаток, де можна подивитись актуальні графіки відключень світла У Луцьку створили додаток, де можна подивитись актуальні графіки відключень світла 

Поки додаток є на iOS, Android планують запустити цього тижня.

В інстаграмі Олег зазначив, що надихається застосунком «Київ Цифровий» і має сподівання, що в майбутньому його додаток теж стане якісним аналогом столичного.

«Хотів би, щоб кожне місто мало такий застосунок, де є вся інформація про життя міста. Думаю, що «СвітлоЄ» згодом трансформується в «Луцьк Цифровий», ми вже маємо досвід співпраці з обласними адміністраціями Полтави та Херсону», – зазначив пан Олег.

Користувачі зазначали, що іноді додаток ще «лагає» та не вантажить дані. У коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» Олег Кулакевич зазначив, що це відбувається через велике навантаження на систему. Користувачам радить трохи зачекати і повернутись у додаток за 10 хвилин.

«Так справді спостерігаємо зараз велике навантаження на систему. Фахівці вже працюють над збільшенням потужностей, найближчим часом проблеми будуть усунуті», – каже розробник.

Також нашим журналістам він зазначив, що платної основи для додатка не розглядає:

«Додаток буде безкоштовним на постійній основі.Також питання про додавання реклами також не стоїть. Можливо згодом додамо рекламу, але вона буде виключно корисною для користувачів і буде додаватися в релевантному порядку. Але наразі в планах не розглядається».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів