Поділитись:

Волинянин, який ховався у лісі від ТЦК, побив поліцейського на Львівщині

Вівторок, 21 травня 2024, 15:28
Волинянин, який ховався у лісі від ТЦК, побив поліцейського на Львівщині

На Львівщині затримали волинянина, який переховувався у лісі від мобілізації після того, як він побив поліцейського, злякавшись, що той може вручити йому повістку.

Про це інформує «Львів медіа» з посиланням на ухвалу Турківського районного суду.

16 травня близько 8:30 чоловік, перебуваючи на вулиці Данила Галицького в місті Турка Самбірського району під час перевірки документів напав на працівника поліції. Він тричі ударив поліцейського кулаком по обличчю та спробував утекти. Однак правоохоронець наздогнав його біля автомобіля, де отримав від утікача ще декілька ударів ногами по тілу.

У суді чоловік розповів, що побив поліцейського, бо злякався, що той може вручити йому повістку. Адже він ще з 8 травня переховується від мобілізації, не живе вдома, постійно мандрує та ночує в лісі. Вдома, на Волині, його оголосили безвісти зниклим. Повертатися туди він не має наміру, натомість хоче виїхати за кордон.

У судовому слуханні прокурори просили суддю обрати чоловіку запобіжний захід – домашній арешт, адже волинянин чітко окреслив свої наміри виїхати з України. Сам підозрюваний у побитті поліцейського просив не повертати його додому, оскільки там йому можуть вручити повістку та мобілізувати.

Суд ухвалив таки посадити чоловіка під цілодобовий домашній арешт на два місяці – до 17 липня включно. Ухвала може бути оскаржена у Львівському апеляційному суді протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Нагадаємо: 8 травня правоохоронці оголосили у розшук безвісти зниклого 25-річного жителя Любомльщини Віктора Александрука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів