Поділитись:

Верховна Рада просить надіслати рішення про смерть Романюка

Четвер, 13 квітня 2017, 18:08

Комітет Верховної Ради з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування звернувся листом до секретаря Луцькради Ігора Поліщука з пропозицією оперативно надіслати завірену належним чином копію рішення Луцькради про дострокове припинення повноважень Луцького міського голови.

У Комітеті Верховної Ради України з питань державного будівництва перебуває на розгляді та на контролі клопотання про призначення позачергових виборів Луцького міського голови, надіслане до Верховної Ради за підписом секретаря Луцькради Юлії Вусенко від 17 лютого. Про це йдеться у відповіді Комітету на запит ділового інтернет-видання Волині "Конкурент".

У відповіді зазначається, що, окрім клопотання, вони мають свідоцтво про смерть міського голови Миколи Романюка та рішення Луцькради від 29 березня "Про звернення Луцької міської ради до Верховної Ради України щодо невідкладного призначення позачергових виборів Луцького міського голови та визначення строку їх проведення",

"Станом на 12 квітня на адресу Верховної Ради України Луцькою міською радою не надіслано копію відповідного рішення ради, як це передбачено законом. Комітет звернувся листом до секретаря Луцької міської ради І. Поліщука з пропозицією оперативно надіслати до Верховної Ради завірену належним чином копію рішення Луцької міської ради про дострокове припинення повноважень Луцького міського голови М. Романюка задля вирішення питання про призначення позачергових виборів Луцького міського голови", – йдеться у відповіді.

Надрукувати
мітки:
коментарів