Поділитись:

У Старій Вижівці п'яний водій тікав від патрульних та намагався дати хабаря

Неділя, 19 травня 2024, 22:47
Фото – ілюстративне
Фото – ілюстративне

У Старій Вижівці водій порушив правила дорожнього руху та намагався втекти від поліції. Як виявилось згодом – мав ознаки алкогольного спяніння та ще й намагався дати хабаря правоохоронцям.

Про це йдеться у вироку Старовижівського районного суду, пишуть Волинські новини.

7 березня близько 23 години у Старій Вижівці на вулиці Незалежності водій «Renault Kangoo» Олександр С. порушив ПДР, обігнавши на перехресті інше авто. Порушника помітили патрульні та наказали зупинитися, проте водій прискорив рух, намагаючись втекти. Не впоравшись з керуванням, він з’їхав на узбіччя та пошкодив авто.

Пройти освідування на факт вживання алкогольних напоїв чоловік відмовився. Згодом, перебуваючи у поліцейському авто, він почав пропонувати правоохоронцям гроші, аби на нього не складали протокол. І хоч чоловіка попереджали про кримінальну відповідальність за хабар, він поклав тисячу гривень в підстаканник.

У судовому засіданні обвинувачений вину визнав. Як розповів, того дня керував автомобілем у стані сп`яніння, здійснив обгін, не впорався з керуванням, не зупинився на вимогу поліції та дав хабар. Також додав, що усвідомлює, що вчинив протиправне діяння, запевнив, що надалі не повторить вчиненого та просив суворо не карати.

Врахувавши щире каяття та активне сприяння розкриттю кримінального правопорушення, суд призначив Олександру С. 17 тисяч гривень штрафу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів