Поділитись:

«Холостяк» Олександр «Терен» Будько прокоментував свою участь у шоу

Неділя, 19 травня 2024, 14:30
«Холостяк» Олександр «Терен» Будько прокоментував свою участь у шоу

Український захисник Олександр Будько з позивним Терен уперше прокоментував свою участь у романтичному реаліті-шоу Холостяк і розповів, яку дівчину хоче знайти на проєкті.

Про це пише NV.

«Що ж, Холостяк. Так, відтепер участь в проєкті – це частина мого життя. Я справді хочу зустріти дівчину, з якою буду відчувати себе інакше, бо я людина і маю серце і душу. Звісно, що проєкт – не єдина частина мого життя. Як і всі ми, я маю ще інші частини, які невідʼємно повʼязані зі мною (і зараз я не про ноги, бо, як ви бачите, звʼязок з ними втрачено). Моя соціальна діяльність не може і не буде припинятися. Навпаки мій статус Холостяка на цьому шляху стане потужним підсиленням усіх напрямків, що я транслюю. Я хочу власним прикладом доводити, що для людини можливо все, незважаючи на те, в якому вона статусі. З 1-ю групою інвалідності я зробив значно більше, ніж з 3-ю. Я хочу наглядно показати, що ветерани та люди з інвалідністю можуть жити активне, наповнене в усіх сенсах життя. То ж варто їх не цуратися, а бачити в нас надійних партнерів (і навіть більше)», — заявив Терен.

Він також розповів, що захоплюється українками. 

«Ви завжди були наділені особливою силою, а за останні роки ваша потужність, відданість, боротьба за перемогу та сила любові вселяють у мене неабияку віру в те, що «Перша Леді ветеранської політики» існує. Чекатиму її на проєкті», — зазначив військовий.

Нагадаємо: у Луцьку ютуб-блогер Олександр Терен та Дмитро Монатік шукали пандуси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів