Поділитись:

На Волині визначились з кандидатами на «медичний Оскар» (фото)

П'ятниця, 17 травня 2024, 13:16
На Волині визначились з кандидатами на «медичний Оскар» (фото)

У Волинській області визначили двох кандидатів на нагородження «Орденом Святого Пантелеймона» – претендентами на найпочеснішу громадську відзнаку в галузі охорони здоров’я стали лікар-нейрохірург обласної клінічної лікарні Іван Бобрик та реабілітолог, військовий медик Олександр Солобчук.

Про це повідомили на сайті Волинської ОВА.

«Медичний Оскар» присуджують за значні результати в галузі охорони здоров'я, у духовному й фізичному розвитку українського суспільства. Вручається «особам, яким притаманні високий професіоналізм, духовно-моральні якості, та які досягли значних особистих результатів у галузі охорони здоров'я, благодійній та громадській діяльності».

До 2023 року включно церемонія нагородження щорічно проходила 9 серпня. Однак, наступні відзначення вирішили проводити 27 липня, у день Пантелеймона.

У цьому році Поважна рада ухвалила рішення нагороджувати «Орденом Святого Пантелеймона» у трьох номінаціях:

  • цивільних медиків,
  • військових медиків,
  • іноземних громадян та компаній за допомогу українському народу під час російської агресії (відбір проводять закордонні ради).

Привітати переможців регіонального відбору прийшла заступниця голови ОДА Мирослава Якимчук. Також посадовиця вручила почесні грамоти обласної державної адміністрації:

  • Валентині Пришко, голові Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України;
  • Тарасу Морозу, лікарю невропатологу КП «Волинська обласна клінічна лікарня».

На Волині визначились з кандидатами на «медичний Оскар» (фото)На Волині визначились з кандидатами на «медичний Оскар» (фото)На Волині визначились з кандидатами на «медичний Оскар» (фото)На Волині визначились з кандидатами на «медичний Оскар» (фото)На Волині визначились з кандидатами на «медичний Оскар» (фото)На Волині визначились з кандидатами на «медичний Оскар» (фото)На Волині визначились з кандидатами на «медичний Оскар» (фото)На Волині визначились з кандидатами на «медичний Оскар» (фото)На Волині визначились з кандидатами на «медичний Оскар» (фото)На Волині визначились з кандидатами на «медичний Оскар» (фото)На Волині визначились з кандидатами на «медичний Оскар» (фото)На Волині визначились з кандидатами на «медичний Оскар» (фото)На Волині визначились з кандидатами на «медичний Оскар» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів