На Волині сталися чотири пожежі на відкритій місцевості (фото)

П'ятниця, 17 травня 2024, 11:04

Минулої доби рятувальники ліквідували чотири пожежі на відкритих територіях у Луцькому, Ковельському й Володимирському районах.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС у Волинській області.

У четвер, 16 травня, в обідню пору в селищі Рокині Луцького району рятувальники ліквідували пожежу сміття на площі 0,2 га на відкритій території.

Вдень рятувальники разом з працівниками місцевої пожежної охорони приборкали горіння сухої трави й чагарників на площі 0,05 га за селом Миловань Ковельського району.

Увечері горіло сміття на відкритій території біля селища Турійськ. Пожежу ліквідували працівники чергової варти 17-ї ДПРЧ о 21:24.

Близько опівночі також горіло  сміття на відкритому просторі у Павлівській громаді біля села Старосілля. О 00:25 пожежа була ліквідована.

«Закликаємо громадян до обережного поводження з вогнем під час господарювання на присадибних ділянках, під час відпочинку у лісових зонах та перебування на відкритих територіях. В умовах бездощової погоди спровокувати загоряння може навіть найменша іскра. Пам'ятайте: за випалювання сухої рослинності, сміття передбачена відповідальність перед законом», – зазначили рятувальники.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: