Поділитись:

На Волині сталися чотири пожежі на відкритій місцевості (фото)

П'ятниця, 17 травня 2024, 11:04
На Волині сталися чотири пожежі на відкритій місцевості (фото)

Минулої доби рятувальники ліквідували чотири пожежі на відкритих територіях у Луцькому, Ковельському й Володимирському районах.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС у Волинській області.

У четвер, 16 травня, в обідню пору в селищі Рокині Луцького району рятувальники ліквідували пожежу сміття на площі 0,2 га на відкритій території.

Вдень рятувальники разом з працівниками місцевої пожежної охорони приборкали горіння сухої трави й чагарників на площі 0,05 га за селом Миловань Ковельського району.

Увечері горіло сміття на відкритій території біля селища Турійськ. Пожежу ліквідували працівники чергової варти 17-ї ДПРЧ о 21:24.

Близько опівночі також горіло  сміття на відкритому просторі у Павлівській громаді біля села Старосілля. О 00:25 пожежа була ліквідована.

«Закликаємо громадян до обережного поводження з вогнем під час господарювання на присадибних ділянках, під час відпочинку у лісових зонах та перебування на відкритих територіях. В умовах бездощової погоди спровокувати загоряння може навіть найменша іскра. Пам'ятайте: за випалювання сухої рослинності, сміття передбачена відповідальність перед законом», – зазначили рятувальники.

На Волині сталися чотири пожежі на відкритій місцевості (фото)На Волині сталися чотири пожежі на відкритій місцевості (фото)На Волині сталися чотири пожежі на відкритій місцевості (фото)На Волині сталися чотири пожежі на відкритій місцевості (фото)На Волині сталися чотири пожежі на відкритій місцевості (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів