Поділитись:

У Волинському ТЦК відреагували на затримання двох працівників на хабарі

Четвер, 16 травня 2024, 20:52
У Волинському ТЦК відреагували на затримання двох працівників на хабарі

У Волинському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відреагували на викриття двох службовців обласного і міського ТЦК на одержанні неправомірної вигоди. 

Там зазначили, що в територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки проводяться рішучі заходи щодо недопущення корупційних правопорушень і злочинних дій.

Правоохоронці повідомили декільком військовослужбовцям Волинського ОТЦК та СП та Луцького об’єднаного міського ТЦК та СП про підозру одержання неправомірної вигоди. Слідством буде встановлено причетність військовослужбовців та встановлення факту причетності третіх цивільних осіб, які фігурують посередниками.

Триває розслідування для встановлення всіх обставин правопорушення.

Начальник Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки засуджує ганебний вчинок військовослужбовців, і всебічно сприяє проведенню слідчо-оперативних дій та з'ясуванню всіх обставин інциденту.

«Ми розраховуємо на належну правову оцінку скоєного та невідворотність покарання винних. З метою запобігання виникнення таких ситуацій, просимо громадян повідомляти про подібні факти та негайно звертатися до правоохоронних органів», – додали там.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів