Поділитись:

Внутрішні LED-екрани та дисплеї — ідеальне інформування та реклама

Середа, 15 травня 2024, 12:37
Внутрішні LED-екрани та дисплеї — ідеальне інформування та реклама

Одним із способів інформування клієнтів або гостей є застосування екранів LED, де є можливість відображати будь-яку інформацію, час від часу замінюючи її. Подібні екрани успішно використовуються як усередині приміщень, так і зовні. Між ними є суттєва різниця і про відмінні риси буде розказано нижче.

Внутрішні варіанти менш вимогливі до захисту від вологи, пилу та бруду. Вимоги щодо яскравості та температурних впливів також нижчі. Додатково на сайті https://1-rk.com.ua/vnutrennie-led-ekrany можна прочитати про численні відмінності, розуміючи, в чому особливості внутрішнього екрану. Також вони значно легші, тому вимоги щодо монтажу мінімальні.

Особливості внутрішніх екранів

Подібні екрани слід називати LED-дисплеями або світлодіодними дисплеями. Все тому, що між пікселями відстань значно менша, якщо порівнювати із зовнішніми аналогами. Це значно підвищує якість картинки і дозволить зблизька сприйняти необхідну інформацію. Але зовнішні екрани можуть використовуватися всередині, особливо у великих концертних залах. Під звичайні умови прийнято використовувати екрани, де крок пікселів від 2 мм (P2) до 5 мм (P5).

Технології світлодіодних дисплеїв

Останнім часом рекомендується використовувати технологію SMD, коли червоні, зелені та сині кристали розташовуються під однією лінзою. Завдяки такому формату є можливість відображати інформацію у дозволі 4K. Підсумкова вартість на дисплей формується виходячи з його площі та кроку пікселя, що визначає якість картинки.

Системи управління

Кожен екран може доповнюватися багатофункціональною системою керування з такими функціями та можливостями:

  • автоматичний запуск будь-якого контенту після перезавантаження;
  • відтворення відео або фото цілий день або певний діапазон часу;
  • віддалене керування з будь-якої точки світу;
  • автоматичне налаштування яскравості залежно від часу доби;
  • вимкнення або увімкнення дисплея за заданим часом;
  • робота з форматами AVI, WMV, MP4, 3GP, ASF, MPG, FLV, F4V, MKV, MOV, DAT, VOB, TRP, TS, WEBM;
  • відтворення фотографій та картинок формату BMP, GIF, JPG, PNG, PBM, PGM, PPM, XPM, XBM.

Джерелом можливостей керування може бути комп'ютер, ноутбук чи смартфон. Підключення можливе через Wi-Fi або за допомогою кабелю інтернету.

Де замовити внутрішній LED-дисплей?

Свої послуги з виготовлення екранів пропонує «Перша Рекламна Компанія», де є можливість замовити будь-які габаритні розміри. У вартість входить:

  • програмне забезпечення;
  • навчання управлінню;
  • гарантія 2 роки.

Попередньо здійснюється оплата 70%, після чого оплачується 30%, що залишилися після доставки екрана. Загалом екран виготовляється за 20-25 днів. Багато деталей і компонентів є, але деякі з них потрібно замовляти додатково.

Застосування якісних компонентів гарантує тривалий термін експлуатації без особливих проблем та обмежень. Всі блоки живлення, модулі та з'єднання поставляються від перевірених виробників та компаній. Завдяки наявності власних ресурсів та потужностей налаштування проводиться максимально якісно та ефективно. Після встановлення та експлуатації надаються послуги з обслуговування.

Світлодіодні екрани є ідеальною альтернативою банерам та іншим видам реклами. Будь-якої миті можна поміняти картинку і забезпечити інформатизацію для клієнтів. Гарантується висока контрастність, широкий кут огляду та загалом висока якість підсумкової картинки. Залишається лише підібрати потрібні розміри та провести налаштування відповідно до вимог.

Надрукувати
мітки:
коментарів