Поділитись:

У Луцьку попрощались із загиблим на Луганщині Олександром Юзвою (фото)

Вівторок, 14 травня 2024, 13:51
У Луцьку попрощались із загиблим на Луганщині Олександром Юзвою (фото)

У Луцьку в останню путь провели загиблого на Луганщині 52-річного військовослужбовця, заступника командира бойової машини Олександра Юзву.

Чин похорону відбувся у вівторок, 14 травня, у Кафедральному соборі Святої Трійці, повідомили на сайті Луцької міської ради.

Лучанин Юзва Олександр Васильович,16 грудня 1970 року народження, був призваний на військову службу на посаду заступника командира бойової машини – навідника-оператора в складі механізованого батальйону

Олександр Юзва загинув 2 травня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі села Сергіївка Луганської області.

Провести військовослужбовця в останню дорогу прийшли рідні, побратими, небайдужі лучани та представники влади.

Військовий капелан, який особисто був знайомий з Олександром, у прощальній промові зазначив, що воїн до кінця свого подиху був вірним Україні.

«Ми проводжаємо того, хто не втік за кордон, не шукав іншого шляху, а пліч-о-пліч з побратимами стояв на захисті нашої держави. Сьогодні замість братніх обіймів, я вимушений говорити прощальні слова. Але за воїнів не можна говорити в минулому часі, вони живі та долучаються до небесного воїнства. Ми кажемо, що той, хто загинув у бою – не загинув, а залишився навіки в строю. Ми будемо його пам’ятати та будемо намагатись продовжувати його подвиг», – сказав священник.

Поховали полеглого воїна в секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

У Луцьку попрощались із загиблим на Луганщині Олександром Юзвою (фото)У Луцьку попрощались із загиблим на Луганщині Олександром Юзвою (фото)У Луцьку попрощались із загиблим на Луганщині Олександром Юзвою (фото)У Луцьку попрощались із загиблим на Луганщині Олександром Юзвою (фото)У Луцьку попрощались із загиблим на Луганщині Олександром Юзвою (фото)У Луцьку попрощались із загиблим на Луганщині Олександром Юзвою (фото)У Луцьку попрощались із загиблим на Луганщині Олександром Юзвою (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів