Поділитись:

На Волині за вихідні зловили 13 п'яних водіїв

Понеділок, 13 травня 2024, 17:56
На Волині за вихідні зловили 13 п'яних водіїв

Протягом вихідних волинські патрульні виявили та задокументували 13 фактів керування транспортними засобами водіями з ознаками сп’яніння.

Про це у понеділок, 13 травня, повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

Правоохоронці коротко розповіли про декількох з них.

Під час вимірювання швидкості у Луцьку інспектори зупинили мікроавтобус Volkswagen Transporter, який рухався з перевищенням швидкості в населеному пункті. В ході спілкування з водієм поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер показав 2,18 проміле.

Ще одного керманича автомобіля Fiat Doblo зупинили за порушення ПДР. Він також мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат – 0,53 проміле.

Також у Луцьку патрульні помітили легковик Audi, який порушив правила дорожнього руху. Його зупинили, під час спілкування у керманича поліцейські помітили ознаки сп’яніння. Чоловік пройшов освідування у медичному закладі. Результат – 0, 35 проміле.

У Ковелі інспектори зупинили легковик ВАЗ, який порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування із 50-річним водієм у нього помітили ознаки сп’яніння. Чоловік пройшов освідування на місці зупинки, результат – 2, 09 проміле.

На усіх порушників склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів