Поділитись:

Депутатка Надточій закликала мера Поліщука допомогти боронити Харківщину

Понеділок, 13 травня 2024, 17:30
Депутатка Надточій закликала мера Поліщука допомогти боронити Харківщину

Мера Луцька Ігоря Поліщука закликали зреагувати і допомогти нашим воїнам на Харківщині.

Про це повідомила депутатка міської ради від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Алла Надточій на своїй фейсбук-сторінці

У дописі депутатка зазначила, що журналіст Юрій Бутусов публічно звернувся до мерів великих міст, щоб забезпечити оперативну допомогу захисникам Харківщини, оскільки саме великі міста мають резерви дронів та інших засобів, які дуже необхідні на лінії оборони.

За її словами, зараз дуже важливо, щоб усі громади підтримали Харківщину, продемонстрували єдність, яка була на початку повномасштабного вторгнення.

«Луцька міська рада має відповідні резерви, оскільки постійно проводить закупівлі в межах передбачених в бюджеті громади 500 млн грн. Тож Ihor Polishchuk закликаю й Вас терміново зреагувати на ситуацію, долучитися до активної позиції мерів інших міст України Андрій Садовий, Borys Filatov та допомогти нашим воїнам на тому напрямку, де зараз важка ситуація.

Тільки так, оперативно й згуртовано, ми зможемо допомогти зберегти життя наших воїнів та уникнути окупації більшої кількості українських міст!» – йдеться у дописі.

Нагадаємо: росіяни просуваються на Харківщині, ЗСУ перекидають додаткові підрозділи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів