Поділитись:

Цвітуть і пахнуть: Луцький зоопарк зачаровує красою квітів (фото)

Понеділок, 13 травня 2024, 10:14
Цвітуть і пахнуть: Луцький зоопарк зачаровує красою квітів (фото)

У Луцькому зоопарку – квіткове розмаїття, яке тішить своєю красою, заспокоює та надихає.

Світлинами різнобарвної краси поділилися на фейсбук-сторінці звіринцю.

«Усе у світі залежить від того, як ми це сприймаємо. Вважаєте понеділок важким днем – таким він для вас і буде. А якщо пригадаєте, що за давніми уявленнями саме понеділок – початок творення світу, і розпочнете самі щось креативне й позитивне, він стане стартом гарних змін. А за натхненням для цього – до нас. Бо хай які бувають катаклізми, природа не знає, як це – здаватися чи впадати у депресію. Тож у нас – яскраво, різнобарвно, затишно. Саме те, що треба душі й тілу для релаксу», – йдеться в дописі.

Цвітуть і пахнуть: Луцький зоопарк зачаровує красою квітів (фото)Цвітуть і пахнуть: Луцький зоопарк зачаровує красою квітів (фото)Цвітуть і пахнуть: Луцький зоопарк зачаровує красою квітів (фото)Цвітуть і пахнуть: Луцький зоопарк зачаровує красою квітів (фото)Цвітуть і пахнуть: Луцький зоопарк зачаровує красою квітів (фото)Цвітуть і пахнуть: Луцький зоопарк зачаровує красою квітів (фото)Цвітуть і пахнуть: Луцький зоопарк зачаровує красою квітів (фото)Цвітуть і пахнуть: Луцький зоопарк зачаровує красою квітів (фото)Цвітуть і пахнуть: Луцький зоопарк зачаровує красою квітів (фото)Цвітуть і пахнуть: Луцький зоопарк зачаровує красою квітів (фото)Цвітуть і пахнуть: Луцький зоопарк зачаровує красою квітів (фото)Цвітуть і пахнуть: Луцький зоопарк зачаровує красою квітів (фото)Цвітуть і пахнуть: Луцький зоопарк зачаровує красою квітів (фото)Цвітуть і пахнуть: Луцький зоопарк зачаровує красою квітів (фото)Цвітуть і пахнуть: Луцький зоопарк зачаровує красою квітів (фото)Цвітуть і пахнуть: Луцький зоопарк зачаровує красою квітів (фото)Цвітуть і пахнуть: Луцький зоопарк зачаровує красою квітів (фото)Цвітуть і пахнуть: Луцький зоопарк зачаровує красою квітів (фото)Цвітуть і пахнуть: Луцький зоопарк зачаровує красою квітів (фото) 

Луцький зоопарк працює щодня, без вихідних, з 10:00 до 20:00 (каси – до 19:00).

Квитки вартують:

  • 140 грн дорослий;
  • 60 грн дитячий;
  • 100 грн пільговий (пенсіонери за віком та студенти за наявності відповідного посвідчення);
  • 350 грн сімейний (2+2).

Для організованих груп дітей вартість квитка – 50 грн. Один дорослий на 10 дітей має право безоплатного входу. Якщо потрібна екскурсія, то домовляйтеся заздалегідь. Вона вартує 400 грн.

Фото: Олег Міткевич

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів