Поділитись:

Няня залишилася з 5-місячним хлопчиком після того, як батьки дитини зникли з її грошима

Неділя, 12 травня 2024, 02:59
Няня залишилася з 5-місячним хлопчиком після того, як батьки дитини зникли з її грошима

Китайська няня була змушена місяцями безоплатно доглядати немовля після того, як батьки дитини безслідно зникли з грошима, які вони у неї позичили.

Про це пише Oddity Central, – передає ТСН

Пані Ю, жертва цієї дивної справи, стверджує, що її найняло подружжя з Харбіна, провінція Хейлунцзян, доглядати їхнього новонародженого сина за щомісячну зарплату в розмірі 7000 юанів (близько 1000 доларів). Невдовзі після укладення угоди батьки сказали Ю, що їм потрібно поїхати до Тяньцзіня, щоб отримати значний спадок, зокрема майно та предмети розкоші, і запитали, чи не могла б вона допомогти їм з позикою на адвокатів та оформлення документів. Як гарантію того, що вони повернуть гроші, подружжя показало їй фотографії речей, які вони нібито успадкували, а також документи на право власності на готель. Крім того, вони вирішили залишити дитину з нянею, поки владнають усі справи в Тяньцзіні, тож Ю припустила, що немає причин для хвилювання.

За словами няні, вона не отримувала зарплату з листопада минулого року, попри те, що доглядала дитину після зникнення її батьків. Що ще гірше, вона також позичила їм значні суми грошей, зокрема свої заощадження і кошти, позичені у брата, думаючи, що батьки повернуть їй борг, коли отримають чималий спадок. Загалом вона стверджує, що віддала у борг понад 110 000 юанів (15 600 доларів США).

«Я віддала їм усі свої заощадження, але від листопада минулого року я не отримувала жодної зарплати», – скаржиться Ю. «Вони винні мені мою зарплату і гроші, які я позичила у брата».

Доведена до відчаю жінка показала журналістам фотографії дорогих годинників, автомобілів та інших предметів розкоші, які нібито були у спадку, отриманому батьками дитини. Озираючись назад, вона визнає, що вони могли все підробити, щоб обдурити її, додавши, що після перевірки документів на право власності на готель в Харбіні вона виявила сліди цифрового редагування. Крім того, історія про те, що спадок надійшов від чоловіка, з яким мама дитини зустрічалася понад десять років, ніколи не звучала правдиво, але вона дала себе обдурити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів