Поділитись:

В Україні продовжили надзвичайний стан в енергетиці

Середа, 12 квітня 2017, 15:43
В Україні продовжили надзвичайний стан в енергетиці
Кабінет Міністрів України продовжив тимчасові надзвичайні заходи у вітчизняній енергетиці ще на місяць

Відповідне рішення ухвалили під час засідання уряду 12 квітня, – передає Еспресо.TV.

Нагадаємо: надзвичайні заходи на енергоринку країни були введені рішенням Кабінету міністрів 17 лютого у зв'язку з блокадою поставок вугілля марки "А" (антрацит). Надзвичайний стан вже раз продовжували.

Керівник ПАТ "Волиньобленерго" Анатолій Бурін раніше повідомляв, що на Волині не будуть відключати світло через надзвичайний стан.

Нагадаємо: 13 березня до Волинської ОДА прийшла група активістів, яка обурена інформацією про розбитий, силами СБУ і спецпідрозділу поліції КОРД, редут на станції Кривий Торець.

Володимир Гунчик припустив, що події, які відбулися в адміністрації – сплановані, а окремі особи – працюють за гроші та не мають жодного відношення до активістів.

Активісти вимагали звільнити затриманих учасників блокади, невідкладно винести на розгляд ВР України питання про звільнення Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова; звільнити із займаної посади заступника голови Національної поліції України В'ячеслава Аброськіна та звільнити голову СБУ Василя Грицака та його заступника й керівника Антитерористичного центру при СБУ Віталія Малікова.

Волинська обласна рада підтримала вимоги активістів та ухвалили своє звернення до Президента України щодо найшвидшого ухвалення законопроекту "Про тимчасово окуповані території".

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 березня 2024
07:25
03 грудня 2023
18 листопада 2023
12 жовтня 2023
27 травня 2023
29 квітня 2023
09 квітня 2023
17 лютого 2023