Поділитись:

Згрішила, як вийшла з церкви: у Нововолинську знайшли крадійку квітів з Алеї Героїв

Четвер, 09 травня 2024, 15:48
Згрішила, як вийшла з церкви: у Нововолинську знайшли крадійку квітів з Алеї Героїв

У Нововолинську розшукали жінку старшого віку, яка, вертаючись з церкви, вкрала квіти з Алеї Героїв. Однак, побоюючись викриття, викинула вазон на сміття. 

Про це у фейсбуці повідомив мешканець Нововолинська, батько загиблого Героя Андрій Харук.  

«Ну що ж, земляки, доповідаю: злодійку, яка в понеділок серед білого дня поцупила вазон від портрета мого сина біля міськради, знайшли! Дякую за допомогу працівникам муніципальної варти, поліції та небайдужим громадянам! Хто вона така? Немолода жінка, якій Тарас в онуки годився б. Парафіянка церкви – тієї, що біля базару. Крадіжку вчинила, повертаючись з церкви. Вазон викинула на сміття, побоюючись викриття», – написав він. 

Син Андрія Тарас загинув на Харківщині у серпні 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я втратила батька своїх ненароджених дітей»: наречена волинського Героя знайшла обручку після смерті коханого

Пан Андрій застеріг батьків, удів, дітей тих, чиї портрети стоять поряд з портретом загиблого сина: якщо вкрали щось від портрета – необхідно звертатися в усі відповідні органи для розшуку злодія. А тих, хто чинить наругу над місцями пам'яті, попередив: за такі дії неодмінно знайдуть. 

«Для чого це пишу? Для батьків, удів, дітей тих, чиї портрети стоять поряд з портретом Тараса: украли щось від портрета – звертайтесь до відповідних служб, вони знайдуть злодія! Для потенційних злодіїв - не чиніть наруги над місцями памʼяті – вас знайдуть!», – додав він. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів