Поділитись:

Волинського підприємця та екс-депутата засудили за побиття людини

Понеділок, 01 лютого 2016, 17:34
Волинського підприємця та екс-депутата засудили за побиття людини

Ковельськиий міськрайонний суд виніс вирок у кримінальному провадженні стосовно депутата Ковельської районної ради VI скликання, обраного від Партії регіонів, директора і одного із співвласників сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Пісочне" Ростислава Оксенюка.

Інцидент трапився 24 серпня 2015 року, близько 1 години, у зерно-сушильному комплексі господарства, який знаходиться поблизу будівлі Пісочненської сільської ради. Зайшовши туди, Ростислав Оксенюк побачив місцевого жителя, який стояв на металевих сходах, вступив з ним у словесну суперечку, після чого з силою шарпнув його рукою за праве плече та потягнув донизу. Чоловік втратив координацію і впав на підлогу, а коли підвівся, Оксенюк почав виштовхувати до виходу, наносячи удари руками та ногами. Про це повідомляє видання Kowel.com.ua.

Судмедекспертиза встановила у потерпілого тілесні ушкодження у вигляді закритих переломів шостого та сьомого ребер зліва та лівобічного посттравматичного гематораксу, які за ступенем тяжкості відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя.

Обвинувачений вину визнав повністю та розповів, що з метою попередження крадіжок майна товариства вночі прийшов до зерно-сушильного комплексу, де зустрів потерпілого, який перебував у нетверезому стані.

Сам же потерпілий розповів, що після іменин зятя потрапив до комплексу товариства "Пісочне" для святкування обжинків. Там випадково заснув, прокинувся від стороннього звуку. Мовляв, причетності до крадіжок він не має, що й намагався пояснити директору. Четверо свідків у суді підтвердили факт побиття.

Суд визнав Ростислава Оксенюка винним у вчиненні правопорушення і присудив позбавлення волі на 5 років. Проте звільнив правопорушника від реального ув'язнення, якщо він протягом двох років не вчинить нового злочину.

Волинського підприємця та екс-депутата засудили за побиття людини

Надрукувати
мітки:
коментарів
09 травня 2024
13:07
08 травня 2024
02 травня 2024
01 травня 2024
30 квітня 2024
26 квітня 2024
25 квітня 2024