Поділитись:

У Луцьку до Дня вишиванки стартував фотоконкурс

Вівторок, 07 травня 2024, 12:07
У Луцьку до Дня вишиванки стартував фотоконкурс

До Дня вишиванки, який відзначають щорічно у третій четвер травня, у Луцьку оголосили тематичний фотоконкурс.

Про це у вівторок, 7 травня, повідомив департамент молоді та спорту Луцької міської ради.

«День вишиванки – одне з найбільш зворушливих свят для кожного українця та українки, день коли ми маємо нагоду ще раз показати всьому світу частинкою якої надзвичайно могутньої нації ми є.

З цієї нагоди команда департаменту молоді та спорту та компанія "Едельвіка" оголошують вже наш традиційний фотоконкурс "Моє місце сили в улюбленому Луцьку".

Тож, не ховайте свої сорочки у шафах, а діставайте їх, фотографуйтесь в них в особливих місцях рідної громади та надсилайте нам свої яскраві світлини», – йдеться у повідомленні.

Для участі в фотоконкурсі необхідно:

  1. До 12 травня надіслати своє фото у вишиванці у «місці сили» на території Луцької громади (обов'язково зазначити назву локації) та контактні дані автора (ПІП та контактний номер телефону) на електронну адресу [email protected]. У темі листа потрібно написати «На конкурс вишиванки» (для того, щоб лист точно не загубився).
  2. Обов'язково підписатися на фейсбук-сторінки департаменту молоді та спорту та компанії «Едельвіка».

Вимоги до фоторобіт:

  • тільки одне фото від учасниці/учасника;
  • фото мають бути якісними (чітке зображення);
  • на фото ви маєте бути у вишиванці та перебувати у вашому улюбленому місці Луцької громади.

13 травня всі отримані світлини будуть опубліковані на офіційній сторінці департаменту молоді та спорту у фейсбуці (одним постом в порядку надходження світлин) та візьмуть участь в онлайн-голосуванні за кращі з них.

Голосування триватиме до 15:00 15 травня 2024 року. У цей час представники організаторів зафіксують усі наявні на той момент вподобання (лайки) та будуть оголошені три переможці фотоконкурсу. Зазначають, що переможців (І, II та III місця) визначатимуть виключно за кількістю вподобань.

Також департамент молоді та спорту обере від себе додаткового одного переможця за спеціальною відзнакою (номінація, яка не залежить від кількості вподобань) та вручить йому пам'ятний подарунок.

Автори трьох фото, що отримають найбільшу кількість вподобань за результатами онлайн-голосування, отримають грошові сертифікати від компанії «Едельвіка» та зможуть поповнити свій гардероб новими та стильними вишиванками.

«Давайте разом поділимось любов'ю до рідного міста та вишиванки!» – закликали у департаменті.

Зазначимо, День вишиванки цього року припадає на 16 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів