Поділитись:

У Луцькій громаді провели в останню путь воїна Володимира Бессонова (фото)

Середа, 01 травня 2024, 15:12
У Луцькій громаді провели в останню путь воїна Володимира Бессонова (фото)

Жителі Луцької територіальної громади провели в останню дорогу військовослужбовця Володимира Бессонова, який загинув, захищаючи Україну від російських загарбників. Сьогодні, 1 травня, Героя відспівали у храмі Святого Духа села Великий Омеляник.

Про це повідомили в Луцькій міській раді. 

Бессонов Володимир Олегович (22.04.1986 року народження) був призваний на військову службу та загинув 26 квітня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Керамік Покровського району Донецької області.

У Луцькій громаді провели в останню путь воїна Володимира Бессонова (фото) У Луцькій громаді провели в останню путь воїна Володимира Бессонова (фото) У Луцькій громаді провели в останню путь воїна Володимира Бессонова (фото) У Луцькій громаді провели в останню путь воїна Володимира Бессонова (фото)

«Болем і стражданням прошите зараз наше серце, бо прощаємося із добрим сином, нашим Героєм Володимиром Бессоновим. Він зробив усе для того, щоби Україна вистояла. І за це ми йому низько вклоняємося. Багато небезпек було на його шляху за всі ці роки, тому він, як ніхто інший, заслужив на Царство Боже. А нам потрібно мати віру, не впадати у відчай, вірити у силу, правду і нашу перемогу, бо Господь з нами», – сказав у скорботній промові настоятель храму отець Павло Краєвський.

У Луцькій громаді провели в останню путь воїна Володимира Бессонова (фото) У Луцькій громаді провели в останню путь воїна Володимира Бессонова (фото) У Луцькій громаді провели в останню путь воїна Володимира Бессонова (фото)

Після завершення богослужіння труну з тілом покійного воїна винесли на церковне подвір’я. У цей момент односельчани стали перед захисником на коліна і схилили голови.

Після цього велелюдна процесія під звуки військового оркестру вирушила на кладовище села Великий Омеляник. Тут захисник України Володимир Бессонов знайшов свій останній спочинок.

У Луцькій громаді провели в останню путь воїна Володимира Бессонова (фото) У Луцькій громаді провели в останню путь воїна Володимира Бессонова (фото)

Щирі співчуття рідним та близьким.

Вічна пам’ять, честь та шана Герою!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів