На ринку в Луцьку продають підроблене масло

Вівторок, 11 квітня 2017, 09:50

На Центральному ринку у Луцьку продають фальсифікований виріб під виглядом брендового.

Як пише Район.Шацьк, представники шацького молокозаводу повідомили, що на території Центрального ринку в місті Луцьку продають підроблене шацьке масло.

Ціна цього масла нижча за собівартість, яку пропонує виробник. Наприклад, продукт нижчого сорту можна придбати за ціною 80-100 гривень за кілограм. Вершкове масло із жирністю 87 % коштує 120 гривень – хоча такого продукту завод взагалі не випускає. Коли запитуєш, звідки його постачають на ринок, усі одноголосно заявляють, що із шацького молокозаводу. Зі слів одного із продавців, постачальником є представник шацького молокозаводу із Нововолинська. Проте працівники заводу повідомили, що такої людини не знають і з ним ніколи не працювали.

На шацькому молокозаводі запевнили, що придбати справжній масляний продукт можна лише у мережі супермаркетів "Наш Край", а ще на точці виїзної торгівлі поблизу торгового центру "Глобус".

У Волинському науково-виробничий центрі стандартизації, метрології та сертифікації рослинних жирів не виявили у зразках масла із "Нашого краю" та одному зразку з ринку. Усе інше – фальсифікат.

Масло нижчого сорту (маложирне) на заводі в Шацьку також не виготовляють.