Поділитись:
«МастерШеф» з Волині Віталій Наливайко розповів рецепт своєї улюбленої страви (фото)
Понеділок, 29 квітня 2024, 12:02
Кулінар з Волині, ексучасник телешоу «МастерШеф» Віталій Наливайко поділився рецептом улюбленої страви – Гратену з куркою та білими грибами. Каже, щоб приготувати її, часу потрібно не багато.
Про це він розповів сайту новин Луцька та Волині «Конкурент».
Для запікання гратену необхідно підготувати форму або горщики.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Життя після «МастерШефа»: чим зараз займається волинський кухар Віталій Наливайко та чи знайшов дівчину
Гратен з куркою та білими грибами:
- курячі бедра,
- ріпчаста цибуля,
- білі гриби
- вершки або сметана
- вершковий твердий сир
- оливкова олія
- вершкове масло
Приготування:
- Очищуємо курячі бедра, нарізаємо їх, півкільцями ріжемо ріпчасту цибулю та білі гриби.
- Обсмажуємо усе по черзі на сковорідці на оливкій олії та вершковому маслі.
- Змішуємо усе та заливаємо вершками або сметаною. Тушкуємо ще хвилин 5.
- Перекладаємо у форму для запікання чи горщики та затираємо вершковим сиром. Запікати у духовці 15 хвилин при температурі 180 градусів.
У якості гарніру Віталій Наливайко рекомендує гарбузово-морквяне пюре.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Ексучасник «МастерШефа» з Волині Віталій Наливайко розповів, за кого вболіває
- Чого боявся на кулінарному шоу «МастерШеф» волинянин Віталій Наливайко
- Ким був волинський кухар Віталій Наливайко до телешоу «МастерШеф»
коментарів
Увійти з:
Останні новини
На сайті використовуються файли cookie. Для згоди, будь ласка, натисніть «Прийняти». Докладну інформацію можна знайти на сторінці Політика конфіденційності.