Поділитись:

Спроба самогубства: під Луцьком чоловік хотів зістрибнути з височенної труби (фото)

Вівторок, 23 квітня 2024, 12:48
Спроба самогубства: під Луцьком чоловік хотів зістрибнути з височенної труби (фото)

Під Луцьком чоловік погрожував покінчити з життям, стрибнувши вниз з димової труби котельні, – його зміг відговорити поліцейський.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У вівторок, 23 квітня, на лінію 101 надійшло повідомлення від працівників поліції про те, що поблизу Луцька чоловік 1981 року народження заліз на димову трубу котельні та погрожує стрибнути вниз.

За викликом до місця події спрямували чергові варти рятувальників та працівників оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС області.

До чоловіка у люльці автодрабини підійнялися рятувальник та поліцейський, який вів переговори. Крім того, з даху будівлі поблизу з потерпілим намагалися встановити контакт психологи ДСНС.

Зрештою поліцейський умовив потенційного самогубцю відмовитися від своїх намірів, чоловіка помістили у люльку автодрабини й спустили на землю.

О 11:17 операція з порятунку людини успішно завершилася.

Обставини події з'ясовуються.

Спроба самогубства: під Луцьком чоловік хотів зістрибнути з височенної труби (фото)Спроба самогубства: під Луцьком чоловік хотів зістрибнути з височенної труби (фото)Спроба самогубства: під Луцьком чоловік хотів зістрибнути з височенної труби (фото)Спроба самогубства: під Луцьком чоловік хотів зістрибнути з височенної труби (фото)Спроба самогубства: під Луцьком чоловік хотів зістрибнути з височенної труби (фото)Спроба самогубства: під Луцьком чоловік хотів зістрибнути з височенної труби (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
02 травня 2024
30 квітня 2024
29 квітня 2024
27 квітня 2024
25 квітня 2024
23 квітня 2024