Поділитись:

Порноакторка Джозефіна Джексон зізналася, як батьки ставляться до її професії

Вівторок, 23 квітня 2024, 02:52
Порноакторка Джозефіна Джексон зізналася, як батьки ставляться до її професії

Зірка фільмів для дорослих Джозефіна Джексон, справжнє ім'я якої Юлія Сенюк, поділилася думками своїх батьків щодо її кар'єри в порноіндустрії. Вона зізналася, чи прийняли вони вид діяльності доньки.

Про це пише 24 канал.

Крім того, порноакторка розсекретила свій заробіток. За її словами, в місяць вона заробляє близько 20 тисяч доларів. Водночас частину з них завжди донатить.

Порноакторка зізналася, що не обговорювала це питання з татом і мамою, проте вони приймають її вибір.

«Я доросла людина. По-перше, я почала зніматися у дорослому віці. По-друге, я в сім'ї єдина дитина. Тому, я не думаю, що це хороша ідея, втрачати єдину дитину заради якихось своїх невподобань. Єдине, що вони могли зробити, прийняти це або втратити дитину. Звичайно, прийняли. А хто хоче втрачати свою дитину через якісь дурні амбіції?» ,– зазначила зірка фільмів для дорослих.

Юлія родом із Золочева Львівської області. Дівчина навчалася на міжнародних економічних відносинах, проте згодом почала свій шлях у порноіндустрію.

Спершу Джозефіна знімалася у фотосесіях в стилі ню, а у 2019 році дебютувала у фільмі 18+, швидко здобувши популярність. Вона увійшла до топ-100 на відомому порносайті.

«Це не приносить прям багато задоволення. Сам процес мені не подобається, у мене немає інстинктивних бажань як у тварин, коли тобі байдуже, де, як і з ким. Мені потрібна близькість, приватність. Для мене це тільки робота на камеру», – розповідала зірка фільмів для дорослих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів