Поділитись:

Волинські прикордонники на Новопавлівському напрямку палять ворожі танки та БМП з екіпажами

Понеділок, 22 квітня 2024, 08:35
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Прикордонник на псевдо Ярл​​​​ очолює один із бойових підрозділів комендатури швидкого реагування Волинського загону. На рахунку цього прикордонного підрозділу – десятки відбитих штурмів військ загарбників, у ході яких противник зазнає втрат у живій силі та бронетехніці.

Про це повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

Свою офіцерську кар'єру чоловік розпочав у 2016 році на українсько-польському кордоні, куди потрапив після закінчення Національної академії Держприкордонслужби.

Волинські прикордонники на Новопавлівському напрямку палять ворожі танки та БМП з екіпажами 

Після широкомасштабного збройного вторгнення рф Ярл був призначений до прикордонної комендатури швидкого реагування. І вже під час першої ротації підрозділ офіцера виконував завдання на Вугледарському напрямку – прикордонники тримали позиції неподалік від зруйнованого окупантами міста.

Отримавши бойовий досвід, прикордонник разом зі своїм колективом проходив навчання за кордоном, де серед іншого вивчали тактику бою в урбанізованій місцевості.

«Під час навчання в Британії також проходили курс з ведення бою в міських умовах, що вже знадобилося під час другого виїзду. Оскільки підрозділ наразі тримає оборону в населеному пункті», – поділився враженнями від навчань офіцер.

Попри постійні штурми, прикордонники стійко утримують визначений рубіж оборони та з наявного озброєння знищують особовий склад та техніку російських окупаційних військ.

«Найбільші втрати піхота противника несе під час ближнього бою. Також добре відпрацьовуємо з автоматичних гранатометів «МК-19», кулеметів. Мій підрозділ неодноразово залучався до відбиття й атак ворога на бронетехніці. У тому числі ми палили танки, бойові машини піхоти разом з екіпажами», – розповів Ярл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів