Поділитись:

Як у Луцьку двори ремонтують (фото)

Субота, 08 квітня 2017, 20:29
Як у Луцьку двори ремонтують (фото)

Представники Луцької міської ради інспектували виконання ремонтних робіт дворів та прибудинкових територій міста.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Cекретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, заступники міського голови Олександр Рачков, Костянтин Петрочук та директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась оглянули, як здійснюється ремонт дворів та прибудинкових територій.

Упродовж минулого та цього року департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради провів капітальний ремонт прибудинкових територій. На більшості з них роботи повністю виконані, решту робіт планують завершити найближчим часом. У дворах облаштована проїжджа частина, на тротуарах викладають бруківку, облаштовують стоянки для паркування автомобілів, зроблені або будуть зроблені дитячі майданчики та зовнішнє освітлення.

Наразі тривають роботи на прибудинкових територіях за такими адресами: вулиця Потебні, 52а, вулиця Львівська, 61, вулиця Бенделіані, 1, 1а, 1б, прибудинкові території на вулиці Шухевича.

Як у Луцьку двори ремонтують (фото)Як у Луцьку двори ремонтують (фото)Як у Луцьку двори ремонтують (фото)Як у Луцьку двори ремонтують (фото)Як у Луцьку двори ремонтують (фото)Як у Луцьку двори ремонтують (фото)Як у Луцьку двори ремонтують (фото)Як у Луцьку двори ремонтують (фото)Як у Луцьку двори ремонтують (фото)Як у Луцьку двори ремонтують (фото)Як у Луцьку двори ремонтують (фото)Як у Луцьку двори ремонтують (фото)Як у Луцьку двори ремонтують (фото)Як у Луцьку двори ремонтують (фото)Як у Луцьку двори ремонтують (фото)Як у Луцьку двори ремонтують (фото)Як у Луцьку двори ремонтують (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів