Поділитись:

Двоє волинян організували канал контрабанди сигарет до ЄС (фото)

П'ятниця, 19 квітня 2024, 14:58
Двоє волинян організували канал контрабанди сигарет до ЄС (фото)

Двоє волинян організували переміщення контрафактних сигарет у Польщу, обладнавши вантажівки тайниками.

Про це у п'ятницю, 19 квітня, повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

«За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури у межах розслідування кримінального провадження про контрабанду підакцизних товарів у значному розмірі (ч. 1 ст. 201-4 КК України) на Волині ліквідовано незаконний канал увезення тютюнових виробів у країни Євросоюзу», – йдеться у повідомленні.

За даними слідства, двоє волинян організували переміщення контрафактних сигарет через державний кордон України до Республіки Польща з приховуванням від митного контролю, обладнавши транспортні засоби тайниками.

17 квітня під час санкціонованого судом обшуку автомобіля в міжнародному пункті пропуску «Краківець» правоохоронці вилучили 11,5 тисяч пачок тютюнових виробів та сам транспортний засіб.

Згодом на території області виявлено та вилучено ще три автомобілі з тайниками, в одному з яких – понад 10,5 тисяч пачок тютюнових виробів, чорнові записи та грошові кошти в сумі 36 750 доларів США та 9 000 євро.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

Досудове розслідування проводило ТУ БЕБ у Волинській області за оперативного супроводу УСБУ в області.

Двоє волинян організували канал контрабанди сигарет до ЄС (фото)Двоє волинян організували канал контрабанди сигарет до ЄС (фото)Двоє волинян організували канал контрабанди сигарет до ЄС (фото)Двоє волинян організували канал контрабанди сигарет до ЄС (фото)Двоє волинян організували канал контрабанди сигарет до ЄС (фото)Двоє волинян організували канал контрабанди сигарет до ЄС (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів