Поділитись:

Кабіни розтрощило: у моторошній ДТП у Луцькому районі постраждали водії та 14-річний хлопець (фото)

П'ятниця, 19 квітня 2024, 10:55
Кабіни розтрощило: у моторошній ДТП у Луцькому районі постраждали водії та 14-річний хлопець (фото)

У Луцькому районі внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участі трьох вантажівок постраждали двоє водіїв та 14-річний пасажир лісовоза.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП трапилася у четвер, 18 квітня, на автодорозі у селі Тростянець Луцького району. 

«46-річний житель Луцького району, керуючи вантажівкою MAN, ймовірно, не вибрав безпечної швидкості руху, зіткнувся з причепом попутного автомобіля Volvo, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з лісовозом УРАЛ під керуванням 38-річного жителя Колківської громади», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП обидва водії та 14-річний пасажир «Урала» отримали тілесні ушкодження. Водія лісовоза госпіталізували. Водій Volvo не постраждав.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що заподіяло тяжке тілесне ушкодження.

Слідство триває.

Кабіни розтрощило: у моторошній ДТП у Луцькому районі постраждали водії та 14-річний хлопець (фото)Кабіни розтрощило: у моторошній ДТП у Луцькому районі постраждали водії та 14-річний хлопець (фото)Кабіни розтрощило: у моторошній ДТП у Луцькому районі постраждали водії та 14-річний хлопець (фото)Кабіни розтрощило: у моторошній ДТП у Луцькому районі постраждали водії та 14-річний хлопець (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів