Поділитись:

"Під час війни такі теракти очікувані", – Семенченко про інцидент у Луцьку

П'ятниця, 07 квітня 2017, 21:00

Народний депутат України Семен Семенченко вважає, що обстріл Генконсульства Польщі в Луцьку – це cпроба держави-агресора посварити Україну із країною-сусідом.

Про це він сказав в ефірі програми Протилежний Погляд LIVE 7 квітня.

"Я дотримуюся версії, що це спроба держави-агресора посварити нас з Польщею, дестабілізувати ситуацію. Добре, що ніхто не постраждав. Але під час війни такі теракти очікувані. Нічого страшного нема. Головне – постійна готовність: Нацгвардія, поліція, – і буде все в порядку.

З його слів, різні випадки схожого характеру продовжують ставатися й на території Польщі.

"Всі знають, що в Польщі то поб'ють якогось українця і все це розкрутять, то показують фільм про Волинську трагедію, то ще щось. Тобто РФ субсидіює масу рухів і в країнах Європи, намагається нас зіткнути, щоби ми не були союзниками. А ми історично союзники, і союзники під спільною бідою нашестя Росії, у нас у всіх були важкі сторінки історії. Зараз однозначно не час тривожити минуле, а час будувати спільне майбутнє", – зазначив Семен Семенченко.

Нагадаємо: 29 березня у будівлі Генерального консульства Польщі в Луцьку стався вибух. Правоохоронні органи ідентифікують нічний обстріл як теракт. Служба безпеки України пропонує винагороду 25 тисяч гривень за інформацію про вибухи у Генеральному Консульстві Польщі у Луцьку.

До слова, всі польські консульства вже відновили свою роботу.

Надрукувати
мітки:
коментарів