Поділитись:

Нашуміли і прикрили: СТБ не коментує закриття проєкту «Вагітна у 16»

Вівторок, 16 квітня 2024, 20:12
Нашуміли і прикрили: СТБ не коментує закриття проєкту «Вагітна у 16»

Шоу «Вагітна в 16» на телеканалі СТБ, яке з успіхом йшло на YouTube, не отримає продовження нових епізодів. Любителі шоу залишили коментарі та чекають на офіційну відповідь.

Про це пише Мета.

2 квітня мільйони глядачів чекали на улюблене шоу, але воно не вийшло. Хоча нові серії, опубліковані з інтервалом у тиждень протягом місяця, зібрали понад 16 мільйонів переглядів і викликали бурхливу реакцію в соціальних мережах, керівництво каналу ухвалило рішення не транслювати проєкт в ефірі та не знімати нові сезони. 

Офіційна причина закриття – чутливість теми підліткової вагітності в умовах повномасштабної війни.

З огляду на чутливість теми, особливо під час повномасштабної війни, телеканал СТБ ухвалив рішення не транслювати проєкт в ефірі та не планує зйомок нових епізодів. Архівні епізоди проєкту, зняті 2021 року, було викладено тільки на каналі проєкту "Вагітна в 16" на YouTube, платформі, де користувачі переглядають відео за запитом, а не в загальному програмуванні. СТБ не надавав промопідтримки проєкту ні в ефірі, ні в діджиталі. Однак цифри переглядів цього проєкту підтверджують високу суспільну актуальність теми та потребу в профільних державних і соціальних ініціативах, — коментар у статті "Детектор Медіа" від 11 квітня

«Вагітна в 16» не транслювалася на СТБ з 2022 року, але архівні випуски 2021 року були доступні на YouTube-каналі проєкту. Попри відсутність офіційного промо, проєкт здобув високу затребуваність, про що свідчать численні коментарі глядачів, які вимагають продовження.

Хоча деякі коментатори стверджують, що було знято всього 4 нових епізоди, офіційної інформації про кількість відзнятих серій немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів