Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 17 квітня

Вівторок, 16 квітня 2024, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок,  17 квітня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вівторок, 16 квітня.

Про те, що під Куп'янськом загинув волинянин Віталій Каліщук

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок,  17 квітня 

У Харківській області загинув військовослужбовець Віталій Каліщук з села Губин Володимирського району.

Про те, що у Луцьку представили план території мікрорайону вулиці Клима Савура 

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок,  17 квітня 

У луцькому ЦНАПі 11 квітня презентували новий детальний план території району вулиці Клима Савура. За словами архітектора комунального підприємства «Волиньпроект», над ним фахівці працювали із 2018 року і зараз готові показати громадськості.

Про те, що у Волинській Голандії працюватиме штатний фотограф: скільки це коштуватиме

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок,  17 квітня 

На фестивалі квітів Волинська Голандія працюватиме штатний фотограф Макс Тарківський.

Про головні новини Волині:

 

  • Поліцейські затримали волинянина з амфетаміном. Так, на в’їзді у місто Володимир правоохоронці зупинили автомобіль Renault Megane, яким керував 24-річний волинянин. Під час здійснення перевірки у салоні автомобіля поліцейські виявили порошкоподібну речовину, зовні схожу на амфетамін, яку водій зберігав у великих розмірах. Заборонені речовини вилучили та направили на дослідження, а волинянина затримали. Триває слідство.
  • Вкрав автомобіль та втопив його у Турії! На Волині чотири рази судимого 24-річного жителя Ковеля підозрюють у незаконному заволодінні транспортним засобом. Як повідомили у прокуратурі, вночі 21 березня молодик проник у салон автомобіля марки «ВАЗ-2107», припаркованого біля будинку у Ковелі, завів його методом замикання електропроводів та викрав. Згодом, він не впорався із керуванням, на пішохідному мості зіткнувся з парканом та з’їхав у воду. Авто зазнало пошкоджень. То ж нині вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Про головні новини країни:

  • У ніч на 16 квітня противник атакував дев’ятьма ударними БпЛА типу "Шахед" з Криму. Усі дев’ять "Шахедів", були знищені мобільними вогневими групами Повітряних сил та Сил оборони України.
  • Вдень російські військові скинула керовану авіаційну бомбу на будинок в Бериславі Херсонської області. Внаслідок влучання 15 місцевих отримали контузії.
  • У Кривому Розі п'яний чоловік помочився на портрети загиблих захисників біля Меморіалу Героїв.Інцидент трапився ввечері 12 квітня. Як встановили поліцейські, 30-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння підійшов до Меморіалу Героїв та з особливим цинізмом вчинив хуліганські дії. Поліцейські уже повідомили чоловіку про підозру за фактом хуліганських дій. За даними правоохоронців, йому загрожує покарання від штрафу до обмеження волі на строк до 5 років. За інформацією з соцмереж, батько хлопця з перших днів повномасштабного вторгнення служить в ЗСУ
  • У віці 56 років раптово помер український письменник, публіцист, громадський діяч та блогер Дмитро Капранов. Разом з братом-близнюком Віталієм Капрановим вони були ведучими YouTube-каналу "ім. Т.Г. Шевченка" та видавали історичну літературу. Про смерть повідомили на сторінці братів Капранових у Facebook. "Друзі, в нас біда. Сьогодні зранку раптово помер Дмитро. Коли і де прощання, напишу завтра. Все решта скасовується, пробачте", – написав Віталій Капранов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів