Поділитись:

Волинянин зберігав у підсобці 500 літрів алкоголю – його судитимуть

Понеділок, 15 квітня 2024, 13:24
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Судитимуть волинянина, який зберігав фальсифіковані алкоголь та сигарети з фальшивими акцизними марками.

Про це у понеділок. 15 квітня, повідомили на фейсбук-сторінці ТУ БЕБ у Волинській області.

Детективи обласного теруправління Бюро економічної безпеки завершили досудове розслідування у справі щодо незаконного розповсюдження алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Встановлено, що житель міста Володимир придбав контрафактну підакцизну продукцію через інтернет. Підроблені товари чоловік зберігав у підсобному приміщенні. Під час обшуків детективи вилучили 500 літрів лікеро-горілчаних виробів та сигарети, що мали маркування відомих брендів. Продукція була обклеєна марками акцизного податку з ознаками підробки.

«За результатами проведеної судової технічної експертизи підтверджено, що марки акцизного податку за способами друку та спеціальними елементами захисту не відповідають встановленому зразку», – йдеться у дописі.

Також, за висновком експерта, алкогольні напої були виготовлені з порушенням встановлених технологічних вимог та не відповідають вимогам ДСТУ.

Фігуранту повідомили про підозру за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України. Кримінальне провадження скерували до суду з угодою про визнання винуватості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів