Поділитись:

Гріють носики, хвостики й животики: як мешканці Луцького зоопарку приймають сонячні ванни (фото)

Неділя, 14 квітня 2024, 09:33
Гріють носики, хвостики й животики: як мешканці Луцького зоопарку приймають сонячні ванни (фото)

У мережі показали мешканців Луцького зоопарку, які насолоджуються теплом, гріючись під променями на диво лагідного квітневого сонця.  

Світлини, зроблені Олегом Міткевичем, опублікували на фейсбук-сторінці звіринцю.

«Бачите, який ранок? І попереду – цілий сонячний і теплий день. А знаєте, що це означає (та ще й за умови, що ми працюємо з 10:00 до 20.00)? Що пошукати гармонію з собою та світом, насолодитися і сезонним озелененням можна у місці найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста – у Луцькому зоопарку. Ми чекаємо усіх!» – закликають лучан і гостей міста.

Гріють носики, хвостики й животики: як мешканці Луцького зоопарку приймають сонячні ванни (фото)Гріють носики, хвостики й животики: як мешканці Луцького зоопарку приймають сонячні ванни (фото)Гріють носики, хвостики й животики: як мешканці Луцького зоопарку приймають сонячні ванни (фото)Гріють носики, хвостики й животики: як мешканці Луцького зоопарку приймають сонячні ванни (фото)Гріють носики, хвостики й животики: як мешканці Луцького зоопарку приймають сонячні ванни (фото)Гріють носики, хвостики й животики: як мешканці Луцького зоопарку приймають сонячні ванни (фото)Гріють носики, хвостики й животики: як мешканці Луцького зоопарку приймають сонячні ванни (фото)Гріють носики, хвостики й животики: як мешканці Луцького зоопарку приймають сонячні ванни (фото)Гріють носики, хвостики й животики: як мешканці Луцького зоопарку приймають сонячні ванни (фото)Гріють носики, хвостики й животики: як мешканці Луцького зоопарку приймають сонячні ванни (фото)Гріють носики, хвостики й животики: як мешканці Луцького зоопарку приймають сонячні ванни (фото)Гріють носики, хвостики й животики: як мешканці Луцького зоопарку приймають сонячні ванни (фото)Гріють носики, хвостики й животики: як мешканці Луцького зоопарку приймають сонячні ванни (фото) 

Нагадаємо: у Луцькому зоопарку зацвіла жовта та рожева магнолія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів