Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 13 квітня

Субота, 13 квітня 2024, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 13 квітня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за суботу, 13 квітня. 

Перестало битися серце майора з Волині Валерія Блащука

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 13 квітня 

Перестало битися серце справжнього патріота і мужнього захисника України – майора Блащука Валерія Леонідовича з Волині.

Про це 13 квітня повідомили у Ківерцівській міській раді. 

Народився Блащук Валерій Леонідович 11.11.1962 року у с. Бодячів Ківерцівського району. Впродовж 2016-2020 років боронив Україну від російських загарбників на сході країни у складі Князівської бригади. Високий професіоналізм у ратній справі та військову звитягу Героя було відзначено 6 державними нагородами.

Завтра, 14 квітня, орієнтовно об 11:00, розпочинається поховання Блащука Валерія.

Маршрут пішої ходи:

Вул. Свободи (від рідної домівки) – Дорошенка – Ковельська – Незалежності – Шевченка (до храму).

Від храму хода до перехрестя вулиці Пилипа Орлика(оз. Молодіжне), далі транспорт.

Поховають Блащука Валерія Леонідовича на Алеї Слави міського кладовища з усіма військовими почестями.

Про те, що луцька бізнесвумен Юліанна Дружиніна стала «Жінкою ІІІ тисячоліття»

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 13 квітня 

Відома луцька бізнесвумен, майстриня перманентного макіяжу Юліанна Дружиніна отримала Всеукраїнську премію «Жінка III тисячоліття».

Премія «Жінка III тисячоліття»   це жіноча нагорода, що вручається щорічно з 2006 року в Національній опері України міжнародною громадською організацією «Жінка III тисячоліття» українкам, що зробили значний внесок у певну галузь та реалізовувались у різноманітних сферах діяльності.

Про те, що у Луцьку в гіпермаркеті «Там Там» продають посуд від російської кулінарки Юлії Висоцької

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 13 квітня 

У Луцьку в гіпермаркеті «Там Там» знайшли посуд від російської акторки Юлії Висоцької

Фото товару на полиці гіпермаркету опублікували у луцькій фейсбук-спільноті «Теревені про Луцьк».

«Обличчя салатниць в Там-Там – рашистка висоцкая», – підписав світлини Viktor Tokarchuk.

Як видно, це набір салатників бренду «Wilmax». На коробці із товаром зображена російська акторка та ведуча кулінарних шоу Юлія Висоцька.

Журналісти сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» звернулися до представників гіпермаркету «Там Там», аби з'ясувати, як сталося, що під час повномасштабної війни такий товар виявився у них на полицях.

Про те, хто з заступників Підгайцівського голови Семенюка найбагатший

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 13 квітня 

Кафе з мотелем, сотні тисяч зарплат, автівки, земля та квартири – це лише вершина айсберга, якою володіє керівництво Підгайцівської громади та їхні рідні.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» виріши зазирнути у декларації керівництва Підгайцівської сільради та дізнатися, що ж вказали посадовці у своїх щорічних звітах.

Про те, що прикордонники Волинського загону взяли у полон трьох окупантів

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 13 квітня 

На Донеччині під час штурму наших позицій росіянами прикордонники Волинського загону взяли у полон трьох окупантів.

На одному з найгарячіших напрямків бойових дій, в районі Новомихайлівки, нещодавно ворог здійснив черговий штурм наших позицій. Оборону там мужньо тримають прикордонники Волинського загону разом з десантниками.

Понад два десятки окупантів того дня кинули виклик нашим захисникам. Росіяни під прикриттям щільного вогню з артилерії та мінометів спробували штурмувати українські позиції. Попри значну перевагу в живій силі противника, під постійними вибухами ворожих снарядів, прикордонники та десантники не дали противнику прорвати оборону і знищили чимало російських окупантів. Ворожі тіла встелили українську землю.

Після того, як вщухли вибухи та автоматні черги, наших бійців на позиціях змінили їхні побратими. Згодом прикордонники помітили наближення до них трьох осіб, як з'ясувалося – російських військових. Їх одразу ж обеззброїли та взяли у полон.

Усі затримані виявилися військовослужбовцями 10-го танкового полку: стрілець та двоє рядових підрозділу військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту, які мали прикрити димовою завісою штурмову бронегрупу.

Про те, що бійці волинської бригади «поклали» групу росіян у Серебрянському лісі

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 13 квітня 

У Серебрянському лісі на Луганщині ввечері 12 квітня бійці волинської 100-ї окремої механізованої бригади відбили штурм росіян і ліквідували групу окупантів.

Вчора, 12 квітня 2024 року, пізнього вечора група окупантів висунулася на штурм позицій Камінь-Каширського батальйону 100 ОМБр.

Бійці волинської бригади, вчасно виявивши ворога, завдали окупантам потужного ураження за допомогою скидів з ударних квадрокоптерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів