Поділитись:

На Волині відкрили притулок для тих, хто постраждав від домашнього насильства (фото)

П'ятниця, 12 квітня 2024, 14:12
На Волині відкрили притулок для тих, хто постраждав від домашнього насильства (фото)

На Ратнівщині запрацював притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства.

Про це повідомили на сайті Волинської ОВА.

Відкриття закладу відбулося у четвер, 11 квітня. Приміщення капітально відремонтували та забезпечили необхідними речами коштом субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у сумі понад 2,5 млн грн.

Оглянула притулок й директорка департаменту соціальної та ветеранської політики облдержадміністрації Оксана Гобод.

За її словами, постраждалі від насильства можуть цілодобово перебувати в соціальному закладі та отримати кваліфіковану психологічну, соціально-побутову, соціально-медичну, інформаційну та юридичну допомогу. Фахівці таких закладів надають комплексну допомогу на основі оцінки потреб та індивідуального підходу до особи з урахуванням віку, статі, стану здоров’я та соціального становища.

До слова, у притулку облаштували чотири кімнати для проживання людей, їдальня та санвузол, а також кабінет для роботи персоналу та психологів.

Одночасно в притулку може проживати до 12 постраждалих осіб, а максимальний термін перебування в закладі – до трьох місяців.

Слід додати, що послугами Ратнівського притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі можуть скористатися не лише місцеві жителі, а й мешканці Забродівської, Самарівської, Старовижівської, Дубечненської тергромад та внутрішньо переміщені особи.

Контактний телефон притулку: 033 66 29 407.

На Волині відкрили притулок для тих, хто постраждав від домашнього насильства (фото)На Волині відкрили притулок для тих, хто постраждав від домашнього насильства (фото)На Волині відкрили притулок для тих, хто постраждав від домашнього насильства (фото)На Волині відкрили притулок для тих, хто постраждав від домашнього насильства (фото)На Волині відкрили притулок для тих, хто постраждав від домашнього насильства (фото)На Волині відкрили притулок для тих, хто постраждав від домашнього насильства (фото)На Волині відкрили притулок для тих, хто постраждав від домашнього насильства (фото)На Волині відкрили притулок для тих, хто постраждав від домашнього насильства (фото)На Волині відкрили притулок для тих, хто постраждав від домашнього насильства (фото)На Волині відкрили притулок для тих, хто постраждав від домашнього насильства (фото)На Волині відкрили притулок для тих, хто постраждав від домашнього насильства (фото)На Волині відкрили притулок для тих, хто постраждав від домашнього насильства (фото)На Волині відкрили притулок для тих, хто постраждав від домашнього насильства (фото)На Волині відкрили притулок для тих, хто постраждав від домашнього насильства (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
06 березня 2024
22 лютого 2024
08 січня 2024
04 грудня 2023
02 грудня 2023
25 листопада 2023
20 листопада 2023
30 жовтня 2023
15:55
23 жовтня 2023
18 жовтня 2023