Поділитись:

У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині 25-річним Максимом Устимчуком (фото)

П'ятниця, 12 квітня 2024, 13:06
У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині 25-річним Максимом Устимчуком (фото)

У Луцьку в Кафедральному соборі Святої Трійці провели в останню дорогу 25-річного бійця батальйону спецпризначення Максима Устимчука, який загинув у Донецькій області.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

Нагадаємо, мешканець села Зміїнець Луцької громади Устимчук Максим Васильович, 8 жовтня 1998 року народження, був призваний на військову службу на посаду гранатометника в складі батальйону спеціального призначення. Солдат Максим Устимчук загинув 7 березня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі села Терни Донецької області.

У п'ятницю, 12 квітня, до спільної молитви за упокій душі спочилого разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами та небайдужими громадянами долучилися представники влади міста та області.

Поховали полеглого воїна на кладовищі у селі Зміїнець.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині 25-річним Максимом Устимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині 25-річним Максимом Устимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині 25-річним Максимом Устимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині 25-річним Максимом Устимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині 25-річним Максимом Устимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині 25-річним Максимом Устимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині 25-річним Максимом Устимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині 25-річним Максимом Устимчуком (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів