Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 11 квітня

Четвер, 11 квітня 2024, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 11 квітня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині четвер, 11 квітня.

Мільйон зарплати, купа нерухомості та сонячні електростанції: що у декларації Підгайцівського голови Семенюка

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 11 квітня 

Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк оприлюднив свою декларацію за 2023 рік. Згідно з нею, минулого року йому вдалось заробити трохи менше мільйона гривень лише однієї заробітної плати. Але це не усі його статки. 

Земельне «шахрайство» Палиці по-луцьки: готель «NOBLE»

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 11 квітня 

Елітний готель у Луцьку «відкусив» шматок чужої земельної ділянки та ще й отримав за це гроші з міського бюджету. Звучить фантастично? Здавалося б так. Але найнеймовірніші речі перетворюються на реальність, коли поруч з'являється прізвище Палиця... Ніякої магії. Просто трішки «шахрайства». 

Платитимуть до 45 000 гривень: на Волині кличуть на роботу 

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 11 квітня 

Для того, аби добре заробляти, не обов’язково шукати роботу в інших областях чи за кордоном. На Волині є чимало хороших пропозицій від роботодавців.

Про головні новини Волині:

  • Луцьк прощався із двома Героями. 11 квітня у Кафедральному соборі Святої Трійці відспівали військовослужбовців Дмитра Домарецького, 1996 року народження, та Сергія Козара, 1986 року народження, які загинули від рук російських окупантів, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України. Поховали Дмитра Домарецького у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа, а Сергія Козара — на кладовищі у селі Шепель.
  • На Волині експоліцейського відправили на 11 років за грати за вбивство сусіда. Як повідомили у прокуратурі, уночі 25 лютого 2023 року 40-річний нетверезий чоловік у будинку на вулиці Заводській у Ковелі вистрілив із табельного пістолета Макарова у сусіда, з яким разом вечеряв. В результаті потерпілий помер у лікарні.  У правоохоронця також вилучили боєприпаси, які він незаконно придбав та зберігав удома. Тепер він 11 років проведе у тюрмі.

  •  У «Ягодині» службовий пес знайшов наркотики в пасажира автобуса. За інформацією Волинського прикордонного загону, під час огляду рейсового автобуса, який слідував до Польщі через пункт пропуску «Ягодин», на речі одного з пасажирів спрацював службовий собака. Перевіривши сумки, оглядова група знайшла в наплічнику 61-річного жителя Полтавщини два згортки з речовиною рослинного походження, ймовірно, марихуаною. Про таку знахідку прикордонники повідомили компетентні правоохоронні органи.

Про головні новини країни:

  • В ніч на 11 квітня Росія завдала масованого комбінованого удару по критичній інфраструктурі України: протиповітряна оборона знищила 57 повітряних цілей із 82, якими атакував ворог.  Внаслідок масованої ракетної атаки росіяни рано вранці 11 квітня повністю знищили Трипільську ТЕС.  Про це повідомив голова наглядової ради ПАТ "Центренерго" Андрій Гота.
  • Внаслідок масованої ракетної атаки РФ у ніч на 11 квітня пошкодила підстанції «Укренерго» та обʼєкти генерації в Одеській, Запорізькій, Львівській, Харківській та Київській областях. Зокерма щодо Львівщини то там були влучання в обʼєкт газорозподільчої інфраструктури у Стрийському районі та електропідстанція – у Червоноградському. Почалися пожежі. Їх оперативно загасили вогнеборці.Також російські війська обстріляли з артилерії прифронтове Гуляйполе Запорізької області, внаслідок чого поранили 46-річну жінку. 
  • Російські війська балістикою атакували Миколаїв, внаслідок чого 4 людини загинули, ще 5 постраждали. Російсько-окупаційні війська близько 17 години атакували керованими авіаційними бомбами місцеву теплоелектроцентраль у Сумах. Також окупанти обстріляли Есманську громаду Шосткинського району. За попередніми даними — зі ствольної артилерії. Унаслідок обстрілу поранення різного ступеня тяжкості отримали дві людини.  
  • На Одещині до 5 зросла кількість загиблих через балістичний удар 10 квітня. У лікарні помер один з поранених чоловіків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів