Поділитись:

«Військові люблять чорний, жорсткий гумор», – стендапер Коля Капішон (відео)

Середа, 10 квітня 2024, 13:25
«Військові люблять чорний, жорсткий гумор», – стендапер Коля Капішон (відео)

Що змінилося у розважальному просторі України за останні два роки та які жарти люблять військові на передовій, розповів комік та стендапер Микола Леськів, більш відомий як Коля Капішон, у програмі «Прайм-тайм» на телеканалі «Конкурент TV».

«Простір став україномовним і в музиці, і в стендапі. Коміки, які виступали російською мовою, зрозуміли, що треба перевчатися і переключатися на українську. Це як мінімум класно, і в творчості, і в музиці, і в гуморі, і в ютуб-шоу», – сказав він. 

Гуморист також додав, що з’явилося багато музичних виконавців, про яких до 2022-го ніхто не чув

«Дуже багато якісної української музики з’явилося. Наприклад, Shumei. Хто знав його до 22-го року? Зараз це хлопець, колектив, які їде Україною в тури та світом – Америка, Канада, Європа...», – зауважив Капішон. 

На думку коміка, через засилля російськомовного контенту багато українців взагалі не знали, що існує український стендап і що це смішно.

«Зізнаюсь чесно, я теж дивився російськомовний контент, але після повномасштабного вторгнення заблочив усе, щоб воно мені навіть у рекомендаціях не показувалось», – сказав Микола. 

Коля Капішон пригадав також, як знімалися перші стендапи після повномасштабного вторгнення.

«Перші стендапи почали знімати 1 квітня в укритті. В підвалі у нас писало: «Слава Ісу і ЗСУ». І вхід ми робили або безкоштовним, або на потреби волонтерів, або робили ще аукціони, збори…», – розповів він.

Крім того, комік зосередився і на стендапах, які гумористи проводять на передовій для військовослужбовців.

«Військові люблять, щоб жостко було, вони не люблять побутовий гумор, їм не цікаво, що там у тебе з жінкою проблема… Має бути трошечки чорніше. Гумор полюбляють, це для них як розгрузка моральна», – зауважив Капішон.

Більше – дивіться у сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
22 квітня 2024
18 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00
10 квітня 2024
09 квітня 2024
08 квітня 2024
11:49