Поділитись:

Як від сьогодні у Луцьку працюватимуть «Там Там міні»

Середа, 10 квітня 2024, 10:17
Як від сьогодні у Луцьку працюватимуть «Там Там міні»

У Луцьку затвердили режим роботи магазинів «Там Там міні» у декількох районах міста. 

Відповідне рішення ухвалив виконком міськради у середу, 10 квітня.

У Луцьку міську раду звернулося ТОВ «БІЗНЕС РІТЕЙЛ ЛТД» про встановлення режиму роботи на 2024–2025 роки для торговельних павільйонів магазинів «Там Там міні» та надало необхідні для цього документи», – йдеться у пояснювальній записці.

Таким чином магазинам дозволили працювати по 10 квітня 2025 року з 07:00 по 22:00 із забороною продажу з 07.00 до 08.00 пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових, за умови дотримання заходів безпеки під час сигналу «Повітряна тривога». Йдеться про магазини за адресами:

  • вул. Героїв-добровольців (поблизу будинку №2);
  • на вул. Кравчука (поблизу будинку №18);
  • вул. Потебні (поблизу будинку №46);
  • вул. Привокзальній (поблизу будинку №7);
  • вул. Рівненській (біля житлового будинку на вул.Теремнівській, 2).

Крім того, власників магазинів зобов'язали забезпечити дотримання вимог чинного законодавства та норм громадського порядку на об’єкті.

Департамент муніципальної варти міської ради, Луцьке районне управління поліції ГУ НП у Волинській області, управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції НП України контролюватимуть дотримання встановленого режиму роботи закладу.

У пояснювальній записці додають, що працівники департаменту муніципальної варти зафіксували продаж алкоголю (пива) у заборонений час (07.52), що є порушенням частини другої статті 156 КУпАП та рішення Луцької міської ради про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів. За цим фактом тоді склали відповідний протокол.

Нагадаємо: у Луцьку кафе «Оболонь», яке більш відоме як «Кораблик», дозволили працювати до 12 години ночі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів