Поділитись:

На що витратять вільні залишки луцького бюджету

Четвер, 06 квітня 2017, 18:09
На що витратять вільні залишки луцького бюджету

Депутати Луцької міської ради розглянули зміни у розподілі коштів міського бюджету на 2017 рік.

Про це йшлося під час засідання позачергової 22-ї сесії міської ради, – повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Зі слів директора департаменту фінансів та бюджету Лілії Єлової, 16 мільйонів гривень вільних залишків бюджетних коштів планується спрямувати на капітальний ремонт магістральних доріг, перелік яких був затверджений на попередній сесії 29 березня 2017 року. До цього переліку включені найбільш аварійні ділянки на таких вулицях: Набережна (ділянка від вул. Яровиця до вул. Ківерцівська), Полонківська (від вул. Корольова до межі міста), Окружна (від бульв. Дружби Народів до вул. Мамсурова), Героїв УПА (від вул. Селищної до межі міста), Ковельська (від вул. Шевченка до межі міста), Івана Франка (від буд. №4а до вул. Шевченка), Паркова, Шухевича, проспект Василя Мойсея, перехрестя вулиць Чорновола — Карпенка-Карого - Задворецька, перехрестя вулиць Ківерцівська - Карпенка-Карого, перехрестя вулиць Набережна - Шевченка).

Також передбачено спрямувати 2 789 620 грн, що надійшли у вигляді субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань, що включені до програми "Доступні ліки".

125 000 грн пропонується спрямувати на забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.

Також пропонується збільшити видатки загального фонду бюджету управлінню освіти для загальноосвітніх навчальних закладів на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами в сумі 171 474 грн.

Частину вільного залишку бюджетних коштів у сумі 94 000 грн передбачено для закупівлі концентрату гіпохлориту натрію для знезараження води у басейні КЗ "СДЮШОР плавання".

199 000 грн спрямувати на закупівлю продуктів харчування для дошкільних навчальних закладів міста у період проведення конкурсних торгів та укладення договорів, зокрема на придбання масла (100 000 грн) та цукру (99 000 грн).

Під час розгляду питання та обговорень депутати заслухали інформацію начальника управління освіти Олега Гребенюка стосовно ситуації з проведенням тендерів на закупівлю харчування у дитсадки. Він пояснив, що документи, подані кандидатами, не відповідали вимогам, або й взагалі не було подано жодної заявки. Наступний тендер із закупівлі масла буде оголошено 11 квітня.

Зрештою, депутати підтримали проект рішення.

Надрукувати
мітки:
коментарів