Поділитись:

Херсонщина отримала 13 автобусів від луцького заводу

Четвер, 06 квітня 2017, 17:01
Херсонщина отримала 13 автобусів від луцького заводу

ДП "Автоскладальний завод №1" АТ "Автомобільна компанія "Богдан Моторс" (м.Луцьк) своєчасно та в повному обсязі виконало контракт з постачання шкільних автобусів навчальним закладам Херсонської області. Сума контракту склала близько 27,7 млн. грн.

Партія шкільних автобусів для Херсонщини стала першою поставкою "школярів" цього року, – повідомляє прес-служба компанії.

Автобус "Богдан А22412" – це сучасний вітчизняний шкільний автобус, який відповідає екологічному стандарту Euro 5. Він обладнаний у відповідності до всіх стандартів та вимог, які висуваються до шкільного транспорту в Україні. "Шкільний автобус" "Богдан А22412" виготовляється з агрегатів Ashok Leyland. Автобус розрахований для перевезення 29 або 31 школяра (в залежності від комплектації).

ДП "Автоскладальний завод № 1 "АТ "АК "Богдан Моторс" є ключовим підприємством, що входить до складу корпорації "Богдан", основним завданням якого є виробництво автобусів малого, середнього, великого і надвеликого класів, тролейбусів різних модифікацій та електробусів. Виробничі потужності заводу до 2020 року заплановано збільшити з 2200 одиниць до 6 000 автобусів та тролейбусів на рік.

Надрукувати
мітки:
коментарів