Поділитись:

«Мав право не йти на війну...»: на Волинь «на щиті» повернеться герой Олександр Бурдак

Неділя, 07 квітня 2024, 09:29
«Мав право не йти на війну...»: на Волинь «на щиті» повернеться герой Олександр Бурдак

Скорботний кортеж із героєм, жителем села Седлище Олександром Бурдаком, який віддав життя за нашу свободу, очікують на прибуття 7 квітня.

Про це інформує Любешівська громада, на своїй сторінці у фейсбук.

«Сьогодні, 7 квітня, очікуємо на прибуття скорботного кортежу з тілом Олександра Бурдака, жителя села Седлище. Про більш детальну інформацію щодо поховання Героя буде повідомлено додатково, коли кортеж вирушить з Луцька», – йдеться у повідомленні. 

Обірвалося життя захисника 4 квітня від тяжких поранень, отриманих при виконанні бойового завдання на території Запорізької області.

«Не минуло ще й двох років з дня загибелі батька Олександра – головного сержанта, командира стрілецького відділення Віктора Бурдака. Син міг скористатися своїм правом та не йти на війну, але Олександр свідомо зробив свій вибір і пішов боронити державу та кожного з нас. Низький уклін незламності, сміливості, жертовності та подвигу Героїв. Пам’ятаймо, яку страшну ціну щодня платить наша країна за свою свободу і незалежність», – зазначають на сайті громади. 

Нагадаємо: у неділю, 7 квітня, до Луцька прибуде Гуманітарна місія «На щиті», яка повертає додому полеглих на війні Героїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів