Поділитись:

Луцьку спільноту «Медіа-кава» згадали у телешоу «Хто знає?» (відео)

П'ятниця, 05 квітня 2024, 21:23
Луцьку спільноту «Медіа-кава» згадали у телешоу «Хто знає?» (відео)

Луцьку спільноту «Медіа-кава» згадали у телешоу «Хто знає?».

Про це повідомив волонтер, засновник «Медіа-кави» Мирослав Ватащук.

«Вот ані, слава і прізнаніє)) Нє, я багато бачив згадок про нашу маленьку медіакаву у ЗМІ, але таку - вперше) сеееееерпрааайз)», – написав він.

Зокрема, команді Єфиму Константиновському та Владу Шевченку поставили запитання: «Завдяки чому ще не збирали донати для ЗСУ?».

Варіанти відповідей: 

  • екскурсії на станцію «Академік Вернадський»
  • секретам польської лайки
  • старим кросівкам Олександра Зінченка.

Так, як вони не використали підказку-підримку команди, на це питання відповідала дівчина з команди. І вона обрала варіант – старим кросівкам Олександра Зінченка

А згадали луцьку спільноту «Медіа-кава», бо вона «продавала» кавування з українськими полярниками на станції «Академік Вернадський». Троє переможців отримали онлайн-екскурсії до пінгвінів та морських котиків.

Довідково: 
«Хто знає?» – це адаптація успішного формату Who Knew (дистрибутор формату – Fremantle), який бере початок від оригінальної німецької версії квіз-шоу Wer weiß denn sowas? Згідно з правилами, у проекті беруть участь дві команди, які складаються з двох учасників – незмінного капітана й зіркового гостя. Модераторкою телегри є ведуча. На екрані в студії демонструються 12 секторів, на кожному – запитання на певну тематику. Команди мають обрати одну відповідь з трьох варіантів. Після цього в студії показують відеопідтвердження правильної. Якщо команда вгадала, то заробляє гроші. Переможцями квіз-шоу стають учасники, які накопичать найбільшу суму. Ці гроші йдуть на донати. На роль ведучої і капітанів у «Хто знає?» пробувалося багато охочих. Однак після ретельного відбору творча команда зупинилася на ідеальних кандидатах – Астаф’євій, Дантесі та Константиновському.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів